Haberler

Acun Ilıcalı'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan itirafı: Sempatim var, Ak Parti'ye oy verdim

Güncelleme:

Son günlerde seneler önce Adnan Oktar'ın örgütünde olmasıyla konuşulan Acun Ilıcalı, katıldığı yayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı çıkarsız sempatisinin olduğunu söyleyerek "Ak Parti'ye oy verdim" dedi.

Yıllar önce Adnan Oktar örgütünde yer alan ve son günlerde bu durumdan dolayı konuşulan Acun Ilıcalı, Cüneyt Özdemir'in programına konuk olarak çarpıcı açıklamalar yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sempatisinin olduğunu söyleyen Ilıcalı, oyunu da Ak Parti'ye verdiğini belirtti.

"MADDİ DURUMUMDA CUMHURBAŞKANIMIZIN BİR ETKİSİ YOKTUR"

Özdemir'in "Cumhurbaşkanıyla ilişkisi nedir diye sor diyorlar. Sana sürekli soruluyor Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yakın, servetini yapmasında AK Parti ile ilişkilerinin etkisi var mı? Bu soruyu sormak bana zul geliyor ama Erdoğan mı zengin etti seni Acun?" demesinin ardından konuşan Ilıcalı, şunları söyledi: "Yani çok açık yüreklilikle iki konuyu söylemem lazım; birincisi maddi tarafımda bugüne kadar gelmemde cumhurbaşkanımızın herhangi bir etkisi olmamıştır bunu zaten herkes de görüyor benim kanalım hangisiydi Show idi sonra Star idi. Buraya reyting alıp ekonomi yaratmasında doğal olmayan ne var anlamış değilim."

Acun Ilıacalı'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan itirafı: Sempatim var, Ak Parti'ye oy verdim

"AK PARTİ'YE OY VERDİM"

"Benim cumhurbaşkanımıza çıkarsız bir sempatim var AK Parti ile bir alakam olduğunu hatırlamıyorum. Ama oyumu kime verdim; AK Parti'ye verdim. Cumhurbaşkanımızı başarılı buluyorum."

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Recep Tayyip Erdoğan Acun Ilıcalı Adnan Oktar AK Parti Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (22)

Ahmet Say:

Akıllı insanlar Ak Parti'ye oy verir

283
411
yanıtYanıtla
DENİZ KARA :

Akıllı insanlar Ak Parti den nemalanır !

yanıt383
yanıt136
Mehmet Vatandaş:

doğru diyorsun para orada

yanıt235
yanıt90
Medem:

AK lın yolu birdir. AK akıllı insanların partisidir.

yanıt25
yanıt48
Oguz Korkmaz:

Birak bu ayaklari acun insan. Senin ne ayak oldugunu kimse bilmiyor mu saniyorsun!

214
78
yanıtYanıtla
Erkan Arslan:

Seni Sen Yapan Uzun Adamdir Ver Gazi Al Triyonluk Mal Mülk TV Kanallari Vs

189
76
yanıtYanıtla
Netherill:

acun zeki adam çarptırmıyor kendini. valla tüm malvarlığına el koyarlar yatların sahil güvenliğe motorların yunuslara arabaların asayişe gider birden ne olduğunuda anlamaz :D

175
41
yanıtYanıtla
taner ipek:

Sempatisi olmasa yok diyebilecek mi

116
41
yanıtYanıtla
Firat Tas:

Acun çıkarsız dedi bende inandım çıkarı olmadan su içmeyen insansın acun

113
39
yanıtYanıtla
Yahya Akçay:

kime verecekti belli değilmi kanalı nasıl aldı

92
43
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title