Haberler

Açılışa katılınca eleştiri yağmuruna tutulan Tuğba Özay, elleri titreyerek ateş püskürdü

Güncelleme:

Manavgat'taki yangında çiftliği son anda yanmaktan kurtulan ve yangının ardından felç geçirdiğini belirten manken Tuğba Özay, bugün İstanbul'da bir açılışta görüntülenmesi nedeniyle sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu. Özay, kendisini eleştirenlere çektiği video ile yanıt verdi. Sinirden elleri titrediği görülen Özay, olumsuz yorumlara ateş püskürdü.

Antalya'nın Manavgat ilçesindeki yangın nedeniyle 3 vatandaşımız hayatını kaybederken, yüzlerce ev ve çok sayıda canlı zarar gördü. Bir anda büyüyen yangınların tehdit ettiği yerlerden biri de manken Tuğba Özay'ın çiftliğinin bulunduğu bölge oldu.

ÇİFTLİĞİ KIL PAYI KURTULDU

Özay, çiftliğinin yanma tehlikesinin ardından çektiği videoda, felç geçirdiğini ve ardından hastaneye kaldırıldığını aktardı. Tüm bu gelişmeler yaşanırken, alevler Özay'ın çiftliğini kıl payı sıyırarak çiftliğe zarar vermedi. Çiftliğinin yangından kurtulmasının ardından rahat bir nefes alan Özay, bugün İstanbul'da bir açılışta görüntülendi.

SOSYAL MEDYADA ELEŞTİRİ ALDI

Özay, yangının etkileri sürerken açılışa katılması nedeniyle sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi oldu. Sosyal medya kullanıcıları, Özay'ın yaşananları bu kadar çabuk unutmasını yanlış olarak değerlendirdi. Özay'dan da hakkındaki eleştirilere yanıt kısa sürede geldi.

"BANA İFTİRA ATANLAR O ATEŞLERDE YANSINLAR"

Özay, kendisine iftira atıldığını belirterek şunları söyledi:

İlk olarak Hera ve Herkül'ü alarak çiftliği derhal boşaltmalarını söyledim. Ben hiçbir zaman kendi malımı ve mülkümü düşünmedim. Bana iftira atanlar o ateşlerde yansınlar. Bana iftira atmayın yeter. Yeter benim bir canım var. Kimseden de korkum yok. Yettiniz, çiftliğim yanmadı diye mi ben suçluyum.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tuğba Özay Manavgat Antalya Magazin Haberler

500

Yorumlar (20)

Yan komşu :

Hani bu felç olmuştu dün,para ne çabuk ayaklandırdı bunu

249
4
yanıtYanıtla
Mehmetcevat Uygur:

hanı atın evın yanmıstı oyle feryat edıyordun arabanın ıcınden bırde felc gecırdım ayakları yaptın mılletle dakga gecmek sana yakıstımı unutulmaya basladınızmı bır yerden cıkıyorsunuz ortaya mılletın aklıyla dalga gecersenız mıllette sıze sıtem eder mıllete beddua etme basına gelır bılesın

239
4
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Kimseden korkusu yokmuş ! Arabandan ağlayarak yayınladığın videolarına defalarca bakta nankörlük etme ! Senin klavyeden, videolardan öten o uzun dilin böyle zehirli olursa , bu milletin bireylerine beddualar ve çirkin hakaretler,edepsizlik edersen vatandaşda senin kulağını çeker.

102
2
yanıtYanıtla
tarafsızgörüş:

çiftliği yandı diye haber yapılmıştı? asparagasmıydı yalanmıydı??? Hani çiftlik yandı diye kriz geçirmişti. Gündeme gelmek için yalan senaryo mu uyduruyorsunuz? güvenirliğiniz ve inanılırlığınız bitiyor.

92
10
yanıtYanıtla
Sami İşgören:

artiss

93
1
yanıtYanıtla
by nokta :

Hera herkül isminin manası varmıdır acaba

81
0
yanıtYanıtla
Atila Ertuğrul:

Samimiyetsiz ce buluyorum ya siz

72
4
yanıtYanıtla
murat avci:

koylunun evi yanacagina senin cifligin yanaydi teyzee.

62
1
yanıtYanıtla
Ahmet Gülcan:

siz bazi sanatcilar hic unutmayin. Siz de normal bir vatandassiniz, herhangi bir üsteliginiz yok, bunu artik kafaniza sokun. Ben neysem siz de o sunuz ve bazilariniz kendinizi bir sey saniyorsunuz ama dedigim gibi normal bir vatandastan ne fazlaniz ne eksiginiz var. Birakin bu ortalik karistirmayi normal insan gibi davranmaya baslayin. Sen kimsin ya Video da bagirip cigiriyorsun kimsin sen ????

52
6
yanıtYanıtla
bekir yapici:

kendisi sanatci falan degildir sadece bir manken eskisidir.

yanıt7
yanıt0
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title