Haberler

ABD'ye yerleşen Erdem Baş'tan sonra Meltem Cumbul da Türkiye'den ayrılıyor

Güncelleme:

Oyuncu Erdem Baş, geçtiğimiz günlerde bundan sonra ABD'de yaşayacağını duyurmuştu. Baş'ın ardından bir başka oyuncu olan Meltem Cumbul da işi gereği bundan sonra yaşamına ABD'de devam edeceğini söyledi.

Ünlüler camiasından bazı isimler hayatlarını ABD'ye taşımaya başladı. Erdem Baş'ın ardından bir ünlü oyuncu olan Meltem Cumbul da artık meslek hayatını Amerika Birleşik Devletleri'nde sürdürecek.

CİHANGİR'DE GÖRÜNTÜLENDİ

Yılan Hikayesi dizisiyle hafızalara kazınan Meltem Cumbul, önceki gün Cihangir'de görüntülendi. Bir mekanda arkadaşları ile oturup, sohbet eden Cumbul gazetecilere hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

ÖMÜR BOYU ÜYELİK SEÇMELERİNİ KAZANDI

Gazetecilerin, "Uzun zamandır sizi görmüyoruz. Neler yapıyorsunuz?" sorusuna yanıt veren Meltem Cumbul, ABD'ye taşınacağını söyledi. Uzun zamandır New York'ta olduğunu söyleyen Cumbul, The Actors Studio'nun ömür boyu üyelik seçmelerini kazandığını belirtti.

"ARTIK ORADA ÇALIŞACAĞIM"

Bir süre daha New York'ta olmaya devam edeceğini ifade eden Meltem Cumbul, çalışmalarına ABD'de devam edeceğini söyledi. Cumbul ayrıca, işi ABD'de olsa da Türkiye'yi çok sevdiğini sözlerine ekledi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Meltem Cumbul Magazin Haberler

500

Yorumlar (14)

Çağatay Çetin:

Gerçek memlketlerine gitmişler))

178
80
yanıtYanıtla
Turan İNCEOZ :

Hemen gider gitmez Türkiyedeki Renault Clio mu sattım, buradan aynı paraya Ferrari aldım diye paylaşım yapar. Bizim kerizler de inanır. Çünkü aynı fiyat ya.

137
120
yanıtYanıtla
Mehmet YILMAZ:

İçinizde İRİN birikmiş. Bu kadar kötü kalpli nasıl olabiliyorsunuz yemin ediyorum anlamıyorum. Ama bunu, yapmak isteyip de yapamadığınız ama başkaları yapınca da kıskançlık krizine girmenize bağlıyorum.

yanıt6
yanıt9
Murat Vatansever:

Reno Clio ferrami alır mı bilmem ama cliodan daha yüksek bir araç alacagı kesin o para ile.

yanıt8
yanıt5
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

En iyisin yaptın keşke imkanımız olsa bizde gitsek kurtulsak

130
102
yanıtYanıtla
Cem Can:

Defolup gitsin, bunlar Türk filan değil. Darısı diğerlerinin başına.

35
23
yanıtYanıtla
ismail bey :

Zaten hiç Türkiyeli olmamıştı. Kendisini doğuranları, komşusunu, yaşadığı ülkede kendi fikrinde ve seviyesinde olmayanları bile beğenmeyen sosyalist gözüken ama Amerikaya giden zavallılar..

31
13
yanıtYanıtla
İsmail Kalkan:

En güzelini yapmış yoluda bahtıda acık olsun bizi kendi ülkemizde duruyozda ne oluyo kendi ülkemde türkten cok mülteci var

11
22
yanıtYanıtla
Ayaz Karahanlı:

imkanı olan 100 90 türkiyede durmaz giderdi kimse türkiyede düzensiz ekonomisi kötü sistemsiz bir ülkede geri giden bir ülkede olmak istemiyor herkezin hakkıdır güzel yaşam bir yemek yemege gittiginde düşünmemeli yetermi diye. veya yıllık tatile gidemiyorsan ve bunu hak olarak görmüyorsan yaşama daha iyi

5
13
yanıtYanıtla
mevlüt Altın:

Geç kaldın. Çok üzüldümmm

12
5
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title