Haberler

56 yaşındaki Aydan Şener paylaşımıyla büyüledi: Eskimeyen güzellik

Güncelleme:

Yeşilçam'ın en güzel kadınlarından biri olan Aydan Şener, sosyal medyadan yaptığı paylaşımıyla "Güzelliği eskimiyor" dedirtti.

Yeşilçam'ın en güzel yıldızlarından olan 56 yaşındaki Aydan Şener, sosyal medya paylaşımlarıyla hayranlarını adeta büyülüyor.

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARIYLA ÖNE ÇIKIYOR

Pek çok dizi ve filmde yer aldıktan sonra daha sakin bir hayat seçen ve artık ekranlardan uzak kalan Şener, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor.

56 yaşındaki Aydan Şener paylaşımıyla büyüledi: Eskimeyen güzellik

HER YORUMA TEK TEK CEVAP VERDİ

56 yaşındaki güzel oyuncunun son yaptığı paylaşımına takipçileri beğeni iltifat yağdırdı. Hayranlarından gelen her bir yoruma tek tek cevap veren Şener, mütevazı tavrıyla da takdir topladı.

56 yaşındaki Aydan Şener paylaşımıyla büyüledi: Eskimeyen güzellik

"BÖYLE GÜZELLİK YOK"

Takipçileri Şener için, " Böyle bir güzellik dünyada olmadı, Türkiye'nin en güzel kadını, Eskimeyen güzellik" yorumlarını yaptılar.

56 yaşındaki Aydan Şener paylaşımıyla büyüledi: Eskimeyen güzellik

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Aydan Şener Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (37)

EN GÜZELİ TÜRKAN SULTAN:

ÇOK GÜZELSİN AMA TÜRKAN ŞORAYDAN SONRA

9
32
yanıtYanıtla
bıkan:

bi kere türkan şoray bile estetiksiz güzellerden değil çünkü burnunu yaptırmış önceki resimlerinden de tescillidir ve şu anda ciddi anlamda yaşlandı artık ki onca bakıma botoksa rağmen. ama aydan şener estetiksiz güzellerden ve yaşına rağmen hala çok güzel. Ondada tabiki genç kalmak uğruna yapılan şeyler vardır illaki ama işe yarıyor demekki sırıtmıyor yapılanlar

yanıt7
yanıt0
AYLIN SEVERGILLER:

TÜRKAN SORAYDA GÜZEL BIR KADINDIR FAKAT ARALARINDAKI YAS FARKINI UNUTMA KARDES. BU 56 YAS TÜRKAN 74 YAS NEREDEYSE 20 YAS FARK VAR. SU AN BU DAHA GÜZEL CEKICI BIR KADIN

yanıt6
yanıt0
tubaaaaaaaaaaaa:

şarap gibi kadın yaş geçtikçe dahada güzelleşiyor

27
1
yanıtYanıtla
tırcı osman:

eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı

3
23
yanıtYanıtla
...:

YÜZÜNÜ GERDİRMEYE KULLANDIĞIN PARAYLA YÜZ TANE ÖĞRENCİ OKUTABİLİRDİN

2
16
yanıtYanıtla
Realist:

Surilere harcanan 40 milyar dolarla 10 tane uçak fabrikasi kurulurdu

yanıt10
yanıt5
DİYARBAKIRLI:

1980. li yılların da çalı kuşu dizisi de siyah beyaz tv. i de aydan şener. i izliyorduk o zaman da şimdi de hiç değişmemiş çok güzel

12
1
yanıtYanıtla
Ümit:

Kumaş sağlam.olunca çabuk yipranmiyor, büzüsüp kirismiyor.Simdikiler daha 30 yaslarinda estetige basliyorlar

10
2
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Estetik botoks falan işte..

6
6
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title