Haberler

55'lik Mali'ye 18'lik Sevgili

Güncelleme:

Mehmet Ali Erbil, Beyoğlu'ndaki mekandan kızı yaşındaki güzelle kol kola çıktı.

Tuğba Coşkun'dan boşandıktan sonra sürekli genç güzellerle dolaşan Mehmet Ali Erbil, işin suyunu çıkardı!

Önceki akşam Beyoğlu'nda Kokosh Meyhane'ye giden Mali, burada menajeri Stelyo Pipis ve 3 güzelle felekten bir gece çaldı. Ünlü komedyenin; içeride en çok yakınlaştığı kişi ise kumral bir genç kızdı! Mehmet Ali Erbil, mekandan geç saatlerde ayrıldı.

İçeride eğlendiği kumral güzelle kol kola Beyoğlu'nda dolaşan Mali, gazetecileri de hiç umursamadı. Kızı yaşındaki güzelle samimi görüntüler sergileyen komedyen, 18 yaşındaki genç kızla aynı arabaya binerek Beyoğlu'ndan ayrıldı. Mali'nin bu hallerini görenler; "55 yaşındaki Mehmet Ali Erbil, kızı yaşındakilerle nasıl rahat geziyor?" yorumu yaptı.

DAHA ÖNCE GAY BAR KAPISINDA GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil daha önce Asmalımescit' te meşhur bir gay bardan çıkarken görüntülenmişti.

" BİZ İNSANLARI VE BARLARI AYIRMIYORUZ"

Mekan çıkışı karşısında bir anda gazetecileri görünce şaşıran Mehmet Ali Erbil bir muhabirin ''Gay bardan çıkıyorsunuz?'' sorusu üzerine, ''Bir bardan çıkıyoruz. Siz barları ayırıyor musunuz? Öyle ya da böyle biz ayırmıyoruz, insanları ya da barları. Ben ilk defa geliyorum buraya. Bir şov var dedi arkadaşlar bende şovu izlemeye geldim'' dedi.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Mehmet Ali Erbil Stelyo Pipis Tuğba Coşkun Beyoğlu Magazin Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Kapadokya'daki balayı tatilinde fenalaşan 2 günlük gelin hayatını kaybetti

Kapadokya'daki balayı tatilinde fenalaşan 2 günlük gelin hayatını kaybetti

Eşini evde başkasıyla yakaladı! İkisini de öldürüp intihar etti

Eşini evde başkasıyla yakaladı! İkisini de öldürüp intihar etti

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (4 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Kabine Toplantısı Gündemi: Kurban Bayramı tatili 9 gün olacak mı? Emekli bayram ikramiyesine zam var mı? Sokak hayvanlarıyla ilgili yasa teklifi! Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? 4 Haziran Kabine Toplantısı gündemi nedir? Di Marzio kimdir? Di Marzio kaç yaşında, nereli, mesleği ne? LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title