Haberler

5 haftalık hamileyken düşük yapan Yasemin Özilhan sessizliğini bozdu

Güncelleme:

Üçüncü bebeğine 5 haftalık hamileyken düşük yapan eski oyuncu Yasemin Özilhan, konu hakkında ilk kez konuştu.

Milliyet'te yer alan habere göre: Yıllar önce rol aldığı Doktorlar dizisiyle yıldızı parlayan Yasemin Özilhan, geçtiğimiz ay beş haftalık hamileyken düşük yaptı. Bebeğini kaybetmenin acısını yaşayan Özilhan, konu hakkında ilk kez konuşarak "Çok erkendi, biz de yeni öğrenmiştik. Böyle bir haberin çıkması erken oldu. Daha ailem bilmiyordu. Kader, kısmet her şey... İki tane aslan gibi kızım var, onlarla ilgileniyorum. Ama genel olarak iyiyim" dedi.

Yasemin Özilhan, 2011 yılında iş adamı İzzet Özilhan ile nikah masasına oturdu. Çiftin Emine ve Ela adında iki kız var.

5 haftalık hamileyken düşük yapan Yasemin Özilhan sessizliğini bozdu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yasemin Özilhan Milliyet Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle! 4 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500

Yorumlar (12)

Kasketli Ahmet Hoca:

Bundan Sonra Sıkı Tut Düşürme Emi Kızım

3
12
yanıtYanıtla
Bordo:

Reklamlar)

8
5
yanıtYanıtla
0131:

gecmis olsun, , klasik teselli:: gencsiniz daha önünüzde cok yillar var yenisini yaparsiniz. . .

11
2
yanıtYanıtla
IHTIYAR:

Kökü onlarda, 7-24 denesinler laaaa, hmm

yanıt2
yanıt0
Kasketli Ahmet Hoca:

Bizim Üst Kattaki Komşu Sekiz Aylık Çocuğu Balkondan Aşağı Düşürdü Alt katta Yakaladım Çocuk bağırarak Baba Baba Diye Boynuma Sarıldı Uslu Uslu Evinde Dur Yaramazlık Yapma dedim

1
11
yanıtYanıtla
WOMAN:

Yazık üzüldüm. . Daha ailesi bile bilmiyorken nasıl magazine düştü bu insanlar ne kadar kötü sizede yahu kadın zamanı gelince açıklar. . . Ben nazara da inanırım valla belkide değdi.

8
1
yanıtYanıtla
Bah:

Biraz vitaminlensin de sonrakini düşürmesin, zayıflık uğruna.

6
2
yanıtYanıtla
Dul bakire:

Bende 2 günlük hamileyken çocuğumu düşürdüm, çok zor bir durum, yaşamayan bilemez.

5
2
yanıtYanıtla
Kasketli Ahmet Hoca:

Geçmiş olsun güzel kardeşim Cinsiyeti bellimiydi Kızzzzzz

yanıt0
yanıt1
Kasketli Ahmet Hoca:

Bende 50 Yaşında Oğlumu düşürdüm Bahçedeki cevizi topla dedim Ayağı kaydı Yere Düştü

1
5
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title