Haberler

48 yaşındaki Hande Yener klip için kamera karşısına geçti! Kalça dekolteli pantolonu herkesi şaşkına çevirdi

Güncelleme:

Cesur kıyafet tercihleriyle sık sık adından söz ettiren Hande Yener, yeni karşısının klibi için kamera karşısına geçti. Klipten bir sahneyi sosyal medya hesabından paylaşan şarkıcının kalça dekoltesini görenler şaşkına döndü.

Sahne kıyafetleri ve çarpıcı açıklamalarıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Hande Yener, Olmazsa Olmaz şarkısının klibi için kamera karşısına geçti. 10 Aralık'ta piyasaya çıkacak olan şarkının klibini bitirmeye çalışan Yener'in kıyafet tercihi ise bir hayli ilginç oldu.

KALÇA DEKOLTELİ PANTOLON GİYDİ

Siyah beyaz bir kombinle kamera karşısına geçen Yener'in kalça dekoltesi akıllara durgunluk verdi. Klipten bir kesiti Instagram hesabından yayınlayan Yener'in ilginç dekolteli pantolonu birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından beğenilmedi. 48 yaşında olmasına rağmen fiziğini koruyan şarkıcının kusursuz fiziği de dikkatlerden kaçmadı.

48 yaşındaki Hande Yener klip için kamera karşısına geçti! Kalça dekolteli pantolonu herkesi şaşkına çevirdi

"İNSANLAR YA ÇOCUK İÇİN YA DA PARA İÇİN EVLENİYOR"

Önceki akşam bir mekan çıkışı basın mensuplarıyla sohbet eden Hande Yener, evlilikle alakalı "İnsanlar ya çocuk için evleniyor ya da para için. Zengin koca avında olmadığıma göre evlenmem için sebep yok. Büyük bir aşk göremiyorum ortada kusura bakmasınlar. Evlilik konusunda hatayı bir kere yaptım 20 yıl önce. Nasıl akıllandıysam bir daha yapmıyorum" demişti.

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Hande Yener Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500

Yorumlar (10)

Murat Aydın:

iğrençlik diz boyu çoluk çocuk da bunları örnek alıyor. Allah sizin gibilere fırsat vermesin iğrenç yaratıklar

128
18
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Çoluk çocuk var genç kızlarımız bunlara özeniyor sonra ailelerinden kopuyorlar sonra. Azıcık örnek olun sesinizle iş yapın.

90
7
yanıtYanıtla
TATE:

Topluma soyunmayı medeniyet gibi sunan insanlar az daha soyunursa hayvanların medeniyet seviyesini yakalayacaklar... Ne mutlu insan kalabilene...

75
9
yanıtYanıtla
nç senhkfulıç Akay:

şeytan onu ayakta alkışlıyor fakat bilmiyor ki hesap günü şeytan ben senden uzağım doğrusu ben alemlerin rabbi olan ALLAH TAN KORKARIM der

69
13
yanıtYanıtla
FENERBAHÇE CUMHURİYETİ :

Yaşlandı iyice gündemde nasıl kalacak

59
6
yanıtYanıtla
bekir yapici:

niye bunlarin alayi et teshir etmek icin birbirinle yarisiyorlar anlamak imkansiz halkin hala unutmadigi eski sanatcilar yorumcular sarkicilar et teshir ederekmi göstererekmi halkin sevgisini kazandilar zannediyorlar bunlar sanati degil günlük yasamayi günü kurtarmayi bir sekilde parayi bulmayi tercih edenler.

41
8
yanıtYanıtla
OKUR:

ben buna teşhirci desem banada geri kafalı derlerya ona canım yanar

43
4
yanıtYanıtla
Rıdvan Teker:

yine kusursuz yine muhteşem yine göz kamaştırıcı ve yine büyüleyici

4
35
yanıtYanıtla
Altay Bozkurt:

MAALESEF türkiyede kanun yok! böylelerini bi FALAKAYA yatirdinmi en 80 defa kalın bir sopayla vuracaksın vargücünle!!!! ondansonra 5 hafta yürüyemeyecek! bidaha asla böyle rezil sekilde bir video yapmazzzzzzz ! : )) vesselam.

6
2
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

işte toplumun yüz karaları,işte ahlak yoksunları,şarkı söyledigini zannedip tutturamayınca orasıyla,burasıyla gündemde kalmak için yapmadıkları yok.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title