Haberler

4 ay önce oğlu vefat eden Ebru Şallı'dan yürek yakan paylaşım

Güncelleme:

Nisan ayında 10 yaşındaki oğlunun vefatıyla yıkılan Ebru Şallı, dün akşam sosyal medya hesabından oğluyla olan bir fotoğrafını paylaşarak özlemini takipçileriyle paylaştı.

Eski manken Ebru Şallı'nın Harun Tan'la evliliğinden dünyaya gelen 10 yaşındaki oğlu Pars, 16 Nisan'da lenfoma tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Evlat acısıyla yıkılan Ebru Şallı, sosyal medya hesabından yürek burkan paylaşımlar yaptı.

"ÇOK ÖZLEDİM MELEK KOKULUM"

Oğlunu kaybettik sonra eve kapanan ve zor günler geçiren Ebru Şallı, temmuz ayında eşi Uğur Akkuş, Akkuş'un ilk evliliğinden olan çocukları ve oğlu Beren ile Bodrum tatiline çıktı. Tekne tatillerinden sık sık fotoğraf paylaşan Şallı, dün oğlu Pars'ın yaptığı bileklerinin fotoğrafını yayınladı. Evladının acısından dolayı zor günler geçiren Şallı, paylaşımına "Meleğim her gece ettiğim duayı kabul et, bekliyorum" notunu düştü.

Daha sonra oğlu Pars'la olan bir fotoğrafını yayınlayan Şallı "Çok özledim melek kokulum" dedi.

4 ay önce oğlu vefat eden Ebru Şallı'dan yürek yakan paylaşım

4 ay önce oğlu vefat eden Ebru Şallı'dan yürek yakan paylaşım

4 ay önce oğlu vefat eden Ebru Şallı'dan yürek yakan paylaşım

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Ebru Şallı Harun Tan Cinsellik Cinsellik Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500

Yorumlar (45)

baybars:

Senin gibi kadınlar ne kocasına eş nede çocuğuna anne olur sizin giblerin kaç tane kocası var oda belli değil duygu sömürüsü yaparak rahmetli günahsız çocuğu kullanarak pirim yapma sen anne olsan çıplak dolaşmazsın ama sizin gibilerin hayat tarzı böyle fakat ölüm var ve bir gün senide gelip bulacak bakalım o zaman ne yapacaksın şimdi her yerinin reklamını yap Allah büyüktür.

36
18
yanıtYanıtla
Şallı ŞALSIZ:

Bi tek sen mi kaybettin canını İbret almamışsın hiç bir şey Sorsan Müslüman, yaşayış Budist

12
41
yanıtYanıtla
yoyo:

Tam bir salaksın

yanıt15
yanıt3
ilknur:

senin embesilliğini sana anlatacak bir yorum bulamadım

yanıt6
yanıt7
ilknur:

yazık ya cok uzuluyorum bu kadına

yanıt9
yanıt1
Ali Galib:

Milletin oğlu vatanı için doğuda şehit oluyor. Sen ise gündemde olmak için vefat eden çocuğun üzerinden prim yapıyorsun. Acını kendin yaşa sırf sen değilsin acı çeken

37
14
yanıtYanıtla
İNSAF:

Ay.... Bu kadın paylaşım yapmasın artık ya.Heeeeer şeyini göz önünde yaşamaktan gündemde kalmak için heeer şeyi kullanmaktan bıkmadı.Bu neyin gösterimidir acaba?

28
14
yanıtYanıtla
Hayat:

Dua ni poz verdiğin halin lemi yani mutlu çıplak ediyorsun kabul et diyorsun

24
18
yanıtYanıtla
HAYAT''A CVP:

Kardeşim bunumu kafana taktın bunlar dua falan bilmezler işin en kötü yanı bunların inandıkları iman ettikleri bir dinleride yoktur hrıstiyanlar desen incili bilmezler yahudiler desen tevratı bilmezler müslüman desen bırakın Kur''anı azimi şanı bilmeyi milyonlarca insanın önünde çıpkak pozlar vermezler ikide bir koca değiştirmezler çünkü bir müslüman böyle yaşamaz o yüzden bunları dert etme ''''Allah sizi bildiği gibi etsin'''' de ve geç.

yanıt1
yanıt0
yeliz.:

Bana bu kadını giyinik ve bir hanımefendi gibi ağır başlı ve edepli gördüğünü söyleyebilecek biri varmı ?Çıkmış dua etmekten bahsediyor.

yanıt1
yanıt0
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title