Haberler

3 Kişinin Ölümüne Neden Olan Emrah Serbes'in 22,5 Yıl Hapsi İsteniyor

Güncelleme:

Aynı aileden üç kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasına ilişkin yazar Emrah Serbes hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. Serbes'in 22,5 yıl hapsi isteniyor.

Savcılık, Emrah Serbes'in "bilinçli taksirle birden fazla kişinin ölümüne sebep olmak" suçundan cezalandırılması talebiyle fezleke hazırladı. Hazırlanan fezleke İzmir Cumhuriyet Başsavcılığına ulaştı. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı fezleke üzerindeki incelemesini tamamladıktan sonra fezleke iddianameye dönüşecek ve Serbes hakkında dava açılacak. Serbes'in suçu ağır ceza kapsamında olduğu, Torbalı'da da ağır ceza mahkemesi olmadığı için iddianameyi İzmir Başsavcılığı hazırlayacak.

22,5 YIL HAPSİ İSTENİYOR

Fezlekede Serbes'in TCK'nın 85-2'inci maddesi (Bilinçli taksirle adam öldürmek) suçundan cezalandırılması isteniyor. İlgili maddelere göre de ceza yarı orana kadar artırılabiliyor. Dolayısıyla iddianame fezleke doğrultusunda hazırlandığında Serbes 22.5 yıla kadar hapis istemiyle hakim karşısına çıkacak.

SUÇU ÜSTLENEN ARKADAŞI İÇİN DE 2 YIL İSTENİYOR

Fezlekede kaza sırasında Serbes ile aynı araçta olan ve ilk aşamada aracı kendisinin kullandığını iddia eden arkadaşı Kenan Doğru için de TCK 270. madde gereğince (suç üstlenmek) 2 yıla kadar hapis isteniyor.

OLAYIN GEÇMİŞİ

İzmir-Aydın Otoyolu'nda 22 Eylül'de Emrah Serbes'in kullandığı 34 NT 5005 plakalı otomobil, Torbalı kavşağı yakınlarında Ayhan Özçelik (59) idaresindeki 34 TV 9335 plakalı otomobile arkadan çarpmış, sürücü Özçelik ile 16 yaşındaki kızı Zeynep Özçelik olay yerinde, eşi Nilgün Özçelik ise tedavi gördüğü hastanede olaydan 12 gün sonra yaşamını yitirmişti.

Kazadan sonra 34 NT 5005 plakalı otomobili kendisinin kullandığını söyleyen Kenan Doğru gözaltına alındıktan sonra tutuklanmıştı.

Emrah Serbes, olaydan yaklaşık bir hafta sonra otomobili kendisinin kullandığını itiraf ederek 28 Eylül'de adliyeye teslim olduktan sonra tutuklanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cumhuriyet Başsavcılığı Emrah Serbes Torbalı İzmir Magazin Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500

Yorumlar (19)

realist:

üç kişiyi öldürmüş bir aileyi yok etmiş ceza az

9
0
yanıtYanıtla
Kamu Vijdanı:

Alkol kullanarak insanların ölümüne sebep olduysa eğer, emsal gösterilecek sağlam ceza verilmelidir. üç can gitti. Bedelini ödemeli, kamu vijdanı ancak hak ettiği ceza verilirsa rahatlar !

8
0
yanıtYanıtla
borsa:

adalet

6
0
yanıtYanıtla
Borsaci deli:

Adalet ne alaka adamin vicdanı olmasaydi bu olaydan kimin haberi olacakti kendi teslim oldu kendi cezasini cekmek istedi

yanıt2
yanıt19
Hasan Kula:

BORSACI DELİ''YE CEVABEN. Ben de sana ne alaka diyorum. Kendisi teslim olmadı. Kaçamayacağını anlayınca vicdanen teslim oluyormuş numarası yaptı. Ve bunu da mağdur tarafın Avukatı ortaya çıkardı. Bazı gerçekleri de anlayın be kardeşim.

yanıt2
yanıt0
VİCDANA GEL:

BORSACI DELİ POLYANNA MI ÖPTÜ SENİ. KANINDA NE VARDI KİMBİLİR ADAMIN DA BEKLEDİ BİR HAFTA

yanıt0
yanıt0
Ali Güven:

Sarhoş vaziyette araç kullan, taksirle birden fazla kişinin ölümüne yol aç, yakalanmamak için türlü düzenbazlıklar yap ve istenen ceza 22, 5 yıl olsun. İstenen ceza çok az. Cezaya ne gerek var canım, yok bir de madalya taksaydınız bari. . .

5
1
yanıtYanıtla
birisi:

giden gitmiş 100 yıl olsa ne farkeder maalesef gidenleri hiç bir şey geri getirmiyor

3
1
yanıtYanıtla
Tb:

100 yil verilsin bak kazalar nasil azaliyor

yanıt1
yanıt0
brk:

Hiç bir alakası yok trafik canavarı yine olucak

yanıt1
yanıt0
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title