Haberler

2000'lerin popüler çocuk oyuncusu Batuhan Berkay Göksu hayatını kaybetti

Güncelleme:

2000'li yılların başında dizilerde çocuk oyuncu olarak yer alan Batuhan Berkay Göksu hayatını kaybetti. 33 yaşındaki Göksu, bir süredir kanser tedavisi görüyordu.

2000'li yılların başında popüler dizilerde çocuk oyuncu olarak yer alan Batuhan Berkay Göksu yaşamını yitirdi.

Seni Yaşatacağım dizisinde Can karakterin canlandıran Göksu; Nurseli İdiz, Can Gürzap, Berna Laçin ve Yetkin Dikiciler gibi usta isimlerle başrol oynamıştı. Çocuk yaşta başladığı oyunculuğu bitiren Göksu, yazılımcı olarak çalışmaya başladı. 12 Nisan 2014'te Yasemin Göksu ile evlenen eski oyuncu, bir süredir kanser tedavisi görüyordu. Oyuncunun 10 Mart'ta tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumduğu öğrenildi.

2000'lerin popüler çocuk oyuncusu Batuhan Berkay Göksu hayatını kaybetti

2000'lerin popüler çocuk oyuncusu Batuhan Berkay Göksu hayatını kaybetti

2000'lerin popüler çocuk oyuncusu Batuhan Berkay Göksu hayatını kaybetti

Haberler.com / Barış Polat - Magazin

Kanser Tedavisi Çocuk Göksu Magazin Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (7)

Ay Yıldız:

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah

204
1
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Allah gani gani rahmet eylesin, Allah ana babasına sabırlar versin ..((

132
0
yanıtYanıtla
al alabilirsin:

hayat boyle , cok uzmeye gerek kendimizi.Kabul edin olum gercektir.

118
1
yanıtYanıtla
Eko cCc:

Allah rahmet eylesin

82
1
yanıtYanıtla
recep hoca:

Rabbim rahmet eylesin

62
0
yanıtYanıtla
Mithat Kaya:

Allah rahmet eylesin Mekanı cennet olsun.Kederli Ailesine Rabbim sabırlar versin.

39
0
yanıtYanıtla
corci:

Herkes teker teker gitmeye başladığına göre bize de yavaştan yol görünmüştür.

16
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title