Haberler

2 kanser türüyle mücadele eden Nagihan Karadere, gözyaşlarına hakim olamadı: Survivor hayatımı altüst etti

Güncelleme:

Geçtiğimiz haftalarda rahim ve göğüs kanserine yakalandığı öğrenilen Nagihan Karadere, bugün katıldığı canlı yayında Survivor sürecinden bahsederken duygusal anlar yaşadı. "Survivor benim hayatımı altüst etti" diyen Karadere, 1 yaşındaki bebeğini kundakta bırakıp yarışmaya gittiğini söyleyerek ağladı.

Daha önce 3 kez Survivor'da mücadele eden Nagihan Karadere, bugün Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına konuk oldu. Kanser sürecinden bahseden Karadere, canlı yayında duygusal anlar yaşadı.

"KANSERİN BAŞINDAYIM, İLAÇ KULLANIYORUM"

Göğüs ve rahim kanseriyle mücadele eden Karadere, sağlık durumuyla ilgili "Survivor'dan dönünce bağışıklık sistemim çöktü. 15 gün yataktan çıkamadım ve hüngür hüngür ağladım. Her yerimde zona çıktı. Ben üzüntüden ve düşürdüğüm böbrek taşından olduğunu düşünürken kanseri öğrendim. Rahim ve göğüs kanserinin de başındayım. Yurt dışında getirilen geliştirilmiş ilaçlar kullanıyorum. Sporcu olduğum için vücudumdaki en ufak sorunun ne olduğunu görüp anlayabiliyorum. Kendimdeki sıkıntıları fark edince hemen doktoruma gittim. Survivor'da steril olmayan bir ortamdan geldim. Hastalığımın konuşulduğu gibi Survivor'la hiçbir alakası yok" dedi.

2 kanser türüyle mücadele eden Nagihan Karadere, gözyaşlarına hakim olamadı: Survivor hayatımı altüst etti

"SURVIVOR HAYATIMI ALTÜST ETTİ"

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz haftalarda katıldığı Survivor Panorama'da yarışmanın sahte olduğunu söyleyerek Nisa Bölükbaşı'nın şampiyon olmasını eleştiren Nagihan Karadere için "Nagihan birinci olamadığı için bozuldu. O hangi özelliğiyle birinci olacaktı ben çözemedim" demişti. Ilıcalı'nın bu sözlerine çok kırıldığını söyleyen Karadere, gözyaşlarına hakim olamayarak "Survivor benim hayatımı altüst etti. 1 yaşındaki çocuğumu bıraktım, evliliğim bitti. Ben kundaktaki bebeğimi bırakarak Survivor'a gittim. Acun Bey'in o sözleri kasıtlı olarak söylemediğini biliyorum. Zoruma gitti. Bu kadar emek vererek rekor kırdığım bir olayda bunların söylenmesi üzdü. Aramızda sıkıntı yok, o sözlerden sonra hemen konuştuk.

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Nagihan Karadere Hakim Magazin Haberler

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Hamas'tan Biden'ın açıkladığı ateşkes teklifine yanıt: Her türlü teklifi olumlu şekilde karşılamaya hazırız

Hamas'tan Biden'ın açıkladığı ateşkes teklifine yanıt: Her türlü teklifi olumlu şekilde karşılamaya hazırız

Bakmadan Geçme

LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları! Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 1 Haziran Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

500

Yorumlar (9)

Erdoğan Avcı:

kız nagihan silah zoruylamı gittin gitmeseydin kırsaydın bitaraflarınıda otursaydın çocuğunun yanında ağlayınca ne oluyo haklı mı oluyorsun gı daha çok lafım varda anlayana

281
14
yanıtYanıtla
Naci Büyükkal:

Keşke hayatta paradan çok manevî değerlere önem verilseydi. Ölümcül hastalıkla boğuşurken, tüm vaktini bebeğiniz ve eşine ayırabilseydiniz çok güzel olurdu. ALLAH, size ve gezegenler de yaşayan tüm canlılara şifalar vermesini diliyorum. İnsanlar neden popülerlik olma zorunluluğu kendinde hissediyor?

189
9
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Yüce ALLAH, tüm hastalara Şifa versin. Bir Insana sorarlar; madem önemli bir hastalığın ve de küçük bir bebeğin vardı neden, hangi amaçla böyle bir yarışmaya katıldın.Şimdi neden hayatım alt üst oldu diyerek şikayet ediyorsun ? Tek kelimeyle SORUMSUZLUK !

94
5
yanıtYanıtla
levent tugcu:

gören zorla survivora götürdüler sanacak.

91
2
yanıtYanıtla
Alfakurt:

O çocuğun ne günahı var

87
0
yanıtYanıtla
TT:

Para hırsına küçücük bebeği kundakta bırakabiyorsa insan, onu eşide bırakır tüm dostları da...Bu yarışmalara katılanların büyük çoğunluğu para, şan, şöhret peşinde koşanlar...Yazık oluyor bu insanların hayatlarına...Az paran olsun ama huzurun olsun..

75
8
yanıtYanıtla
Vahdettin Bayram:

1 yaşındaki bebeği bırakıp survivora katılan insandan ne beklenir ki...

71
3
yanıtYanıtla
Hakan :

Yorumsuz

25
0
yanıtYanıtla
Hasan Yandik:

Kendi kendini ele vermek buna denir... yazık o çocuğa ona acırız...sana değil

8
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title