Haberler

15 Milyonluk Evini Eşine Bırakan Mustafa Sandal ile Annesinin Arası Açıldı

Güncelleme:

Emina Jahovic ile boşanma kararı alan Mustafa Sandal, 15 milyonluk evini eşi ve çocuklarına bırakarak ofiste kalmaya başladı. Şarkıcı bir süre sonra kirasının annesinin aldığı Ulus'taki evine taşınmak isteyince annesiyle arası açıldı.

10 yıllık eşi Emina Jahovic'ten geçtiğimiz Kasım'da ayrılan ancak henüz boşanamayan Mustafa Sandal, Çubuklu'daki 15 milyon liralık lüks villasını Emina Jahovic ve iki oğluna bıraktığı için Zincirlikuyu'daki ofisinde kalıyor.

EVE TAŞINMAK İSTEYİNCE ANNESİYLE KARŞI KARŞIYA GELDİ

Sandal'ın yıllar önce Ulus'ta aldığı evde de kiracı oturuyor. Ünlü şarkıcı, kira gelirini ise Silivri'de yaşayan annesi Tülin İleri alıyor. Ofiste kalmaktan sıkılan Mustafa Sandal, Ulus'a taşınmak isteyince ortalık karıştı.

15 Milyonluk Evini Eşine Bırakan Mustafa Sandal ile Annesinin Arası Açıldı

"EŞİNE BIRAKTIĞIN EVİ SAT"

Mustafa Sandal, annesi Tülin İleri'ye, "Ulus'taki kiracıyı çıkar. Tadilat sonrası oraya ben taşınacağım" teklifinde bulundu. Ancak İleri buna karşı çıktı ve oğluna "Eşine bıraktığın milyonluk villayı sat, parayı paylaşın" dedi. Anne-oğul bu yüzden tartıştı.

ARALARI AÇILMIŞTI

Tülin İleri, gelini Emina Jahovic'in son yıllardaki lüks harcamalarını da onaylamıyordu. İleri, oğlu Mustafa Sandal'ı bu konuda birkaç kez uyarmıştı. Gelin-kaynananın arasının açıldığı da söylentiler arasındaydı.

15 Milyonluk Evini Eşine Bırakan Mustafa Sandal ile Annesinin Arası Açıldı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mustafa Sandal Emina Jahovic Ulus Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (51)

Hilal:

Abi mustafa sandalın annesi hakli kadına zaten bir şey dememiş sat yarısını sen yarısını o aldın demiş. Sen kadın da olsan erkekse olsan ipleri kasi tarafa bırakmayacaksın olmaz böyle o evde ikisinide hakkı var. Ayrıca beyinsizin biri "anneye baka oğlunun ona aldığı evin üstüne oturuyor"diyor tabi ki de oturacak oğlu çünkü o adama senelerce annelik yapan kadın elin kadının götünü yalamayın. Ayrıca gerçekten anlamıyorum yabancı merakını türk kızlarına para yiyici diyorlar bunlar farklı bir şey yapiyorlar sanki. Al bak bu kaçıncı örnek görüyorsunuz kadınlar arasında ayrımcılık çok saçma geliyor bana. Kadın kadındır ve erkeler gibide insandır nokta.

250
2
yanıtYanıtla
EDA:

SENİ DOĞURUP BÜYÜTEN EMİNA MI ?

66
1
yanıtYanıtla
X:

Onun arabası var. . . Artık yok. En kısa zamanda toparlanır umarım Mustafa Sandal.

47
0
yanıtYanıtla
birgül:

İnce başkan olduğunda insanlar arasında para pul lafı olmayacak.

6
28
yanıtYanıtla
BUZZY:

Ya bu tiplere hayret ediyorum serdar da dahil gidip süper kızlara talip oluyosunuz tipinize bakmadan onlarda parası vardır şöhreti var diye size tamam diyo ee yıllar geçiyo kızlar buyuyo siz yaşlanıyosunuz sonra vırt zırt olaylar başlıyo, güzellikle her iş bitmiyoki 1. 80 lik mankenleri kafalıyosunuz aynaya bakmadan sonra bin turlü rezillik o kadın mesela normalde serdar tipinde birine gelir mi asla, bu mustafa tipinde birine gelir mi asla sebepler malum sonuçlar belli

25
5
yanıtYanıtla
DELİ ETMEYİN BENİ:

ANNESİ HAKLI. . . 7, 5 MİLONLUK EVDE OTURSUN EMİNA, SEN DE OFİS KÖŞELERİNDEN KURTUL. . ANNEYE BİR İYİLİK YAPMIŞSIN ŞİMDİ GERİ Mİ İSTİYORSUN MUSTİİ?HİÇ YAKIŞTIRAMADIM. .

27
3
yanıtYanıtla
E:

Bu nasıl bir anne kira alacak diye evi vermiyor belli çok cingöz bir kadın,adam villayı oğullarına ve annesine vermiş tabiide verecek,kaynana çatladı patladı

12
16
yanıtYanıtla
Ümraniyeli Arslanoğlu:

Mustafa Sandal evi asla verme Anneni dinle. Emina yarın bugün başka biriyle evlenir o evde oturursa vay senin haline. . Kadın kısmına güvenme

24
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

elin karısı gelecek yıllarca çalışıp kazanılan birikimin üstüne konacak. mustafayı çok daha zeki sanırdım 15 milyonluk villa ne senden önce 15 dolar görmüşlüğümü varmış

22
1
yanıtYanıtla
cansu:

olur mu canım. vardı işi gücü kadının. ev hanımı olunca bıraktı. çekti elini eteğini. ama sonuçta mustafa için saçının süpürge etti. hayatının en önemli zamanlarını ona verdi. gençliğini güzelliğini verdi. Ne kazandı ise yarısını hakediyor

yanıt2
yanıt4
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title