Haberler

14 Yaşındaki Kızı Kaçırıp İşkence Yapan Yaşlı Kadın, Canlı Yayında Gözaltına Alındı

Güncelleme:

FOX TV'de yayınlanan Kaybolan Çiçekler programında şoke eden anlar yaşandı. 14 yaşındaki kızı alıkoyup işkence yapan yaşlı kadın, canlı yayında gözaltına alındı.

14 yaşındaki Nazmiye D.'yi, 15 gün boyunca alıkoyup işkence yapan Gülbeyaz K., Fox TV'de yayınlanan Kaybolan Çiçekler programının canlı yayını sırasında gözaltına alındı.

PROGRAMA BAŞVURDU

14 yaşındaki Nazmiye D. 20 gün önce annesi Semra ile bir tartışma yaşadı. Tartışmanın ardından bir yakını, Gülbeyaz'ın torunu "Fırat sana bakar." diye kandırdı. Bu sırada anne Semra Hanım, Fox'ta hafta içi her gün canlı olarak yayınlanan İnci Ertuğrul'un sunduğu Kaybolan Çiçekler programına başvurdu. Kızının kandırılıp kaçırıldığını söyleyen anne, kızı Nazmiye'nin Gülbeyaz ve torunu Fırat tarafından alıkonulduğunu canlı yayında söyledi.


TEHDİT EDİLDİ, İŞKENCE GÖRDÜ

Kaybolan Çiçekler'in ısrarlı takibi sonucu Nazmiye 23 Kasım Perşembe günü canlı yayında bulundu. Nazmiye, bulunduğu gün canlı yayında annesi Semra'dan nefret ettiğini ve ondan uzaklaşmak için kaçtığını iddia etti. Ancak canlı yayın sonrası Uzman Psikolog Hasan Ersin ile görüşen Nazmiye, Gülbeyaz ve Fırat'ın tehditleri sonucu böyle konuştuğunu söyledi.


CANLI YAYINDA GÖZALTINA ALINDI

Kaybolan Çiçekler programının canlı yayına bağlanan genç kız 15 gün boyunca, Gülbeyaz K. ve torunu tarafından alıkonulduğunu ve işkenceye uğradığını anlattı. İstanbul Emniyetine bağlı ekipler canlı yayında bulunan Gülbeyaz K.'yı gözaltına aldı.

YAŞLI KADININ 4 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI DA VARMIŞ

Uzman psikoloğun gözetiminde konuşan Nazmiye, 19 yaşındaki Fırat tarafından verilen ilaçlarla uyutulup tacize uğradığını, işkence gördüğünü anlattı. 4 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan kanun kaçağı Fırat'ın babaannesi Gülbeyaz ise, Nazmiye'yi; "Sakın canlı yayında bir şey söyleme. Annen Semra'yı suçla. Yoksa seni öldürürüz" diye tehdit etti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İnci Ertuğrul Semra Hanım İzmir Fox TV Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500

Yorumlar (14)

Tarık:

Böyle programları hiçbir zaman beğenmedim resmen milletle dalga geçiyorlar.

15
1
yanıtYanıtla
asım nipton.:

programdaki peru milleti mi.

yanıt0
yanıt1
Tarık:

ASIM NİPTON;Cevabınıza diyecek bir şey bulamadım biz burada ciddi bir şey konuşuyoruz, siz gelmişsiniz alay ediyorsunuz!!

yanıt0
yanıt0
TOPRAK:

evlilik programları daha iyiydi en azından insanlar gülüp eğleniyordu. Burda yok karısı ona kaçtı yok işkence yok cinayet içimiz karardı

10
4
yanıtYanıtla
doktor:

ameliyatla cinsiyet degistir karalik beyazlik kalmaz

yanıt0
yanıt0
Misafir:

Programlar sadece reyting için yapılmış ama ortada bir gerçek var. Bazı insanlar bütün yolları tüketmiş, tek ümidi bu programda kalmış. Aradığı kayıpların bulunması güzel. Başka çaresi olmayan, kalmayan anlar ancak

8
0
yanıtYanıtla
hakikat:

kardeşim anlamıyormusunuz idam olmazsa ağır cezalar olmazsa bu olaylar katlanarak dağlar gibi artacak gasp sapıklık cinayet taciz tecavüz artacak artacak idam gelirse sıfırlanmazsada sıfıra yaklaşacak tek çare idam ağır caydırıcı cezalar eskiden bu kadar yoktu nasıl arttı ve artmaya devam ediyor adam öldürmek sinek öldürmek gibi oldu

7
0
yanıtYanıtla
merve:

nası şiddet gösterir yazıklar olsun

6
1
yanıtYanıtla
Pasifist:

Sinirli beyler, itina ve special muamele ile sinir alınır. . .

6
0
yanıtYanıtla
Ülkücü Hatun CcC:

şu haberi okurken tüylerim at kılı gibi oldu bu ne VİCDANSIZLIKTIR bu kadının hiç çoçuğu olmadımı yaa sinirlendim yine

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title