Haberler

    Yazar Nazan Şara Şatana'nın 14'üncü kitabı çıktı

    Güncelleme:

    Yazar Nazan Şara Şatana'nın 14'üncü kitabı 'Türk Zinciri' çıktı. Kitabı hakkında konuşan Şatana, "Tarihten esinlenerek kurguladığım, fantastik edebi, 7'den 70'e her yaş grubunun çok rahat anlayabileceği, bir o kadar da görsel hafızaya hitap eden bir kitap yazdım." dedi.

    Ünlü yazar Nazan Şara Şatana'nın 14'üncü kitabı çıktı. Kitabı hakkında bilgi veren Şatana, "Tarihten esinlenerek kurguladığım, fantastik edebi, 7'den 70'e her yaş grubunun çok rahat anlayabileceği, bir o kadar da görsel hafızaya hitap eden bir kitap yazdım. Bugüne kadar Türklerle ilgili, Türk tarihiyle ilgili binlerce kitap yazıldı, filmler çekildi, tiyatrolar sahnelendi. Okul kitaplarından ya da belgesel niteliğindeki kitaplardan çok azımızın aklında gerçekler kalıyor. Ama seyrettiğimiz bir filmi pek unutmayız. Görsel hafıza daha güçlü. Okuyucularım kitaplarımı okurken sinemaya gitmiş gibi hissetmeliler" dedi.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Magazin Haberler

    Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

    Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

    İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

    İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

    Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

    Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

    AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

    AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title