Haberler

1 Milyon Kişiden Biri Siz Olun!

1.

Oturduğunuz yerden 'bir işe yaramaya' ne dersiniz? Hem de hiç çaba sarf etmeden... +1 Sosyal Adım Girişimi; ilk projesi olan 'Ekle Destekle' ile internette zaman geçirirken, hiç para harcamadan sivil toplum kuruluşlarının projelerine kaynak yaratmanızı sağlıyor. Yeni nesil artı değer üretmeyi hedefleyen projelerin yaratıcısı olan +1 Sosyal Adım Girişimi; 1.000.000 'iyi' internet kullanıcısı aranıyor! sloganı ile internet kullanıcılarını projeye destek olmaya çağırıyor. Bu, sosyal projeleri destekleme yönteminde; ekledestekle.com adresinden bilgisayara indirilen program aracılığı ile, projede yer alan sivil toplum kuruluşlarına destek vermiş oluyorsunuz. Ekle Destekle ile şimdilik Tema, Eğitim Gönüllüleri Vakfı, İKSV (İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı) ve Aile İçi Şiddete Son kampanyasına destek olabilirsiniz. Bu projenin en büyük destekçileri ise; ünlü oyuncular Alper Kul, Erdem Yener, Akasya Asıltürkmen ile fotoğraf sanatçısı Mehmet Turgut. Projeyi duyurmak için gönüllü çalışan ünlüler, kampanyayı anlattı...

ERDEM YENER

ÇOK ZEKİCE BİR GİRİŞİM

Ekle Destekle projesinde, güvenilirliği ve sonuca yönelik net adımlara sahip olması nedeniyle yer aldım. Ben internette vaktimi; sosyal medya takibi ve gazete okuyarak geçiriyorum. Bu sırada bir işe yaramak çok cazip. Bu projeyi benim için farklı kılan şey; destekçisinin neredeyse hiç vaktini almadan, yardımın uzun vadeli olmasını sağlayan akıllı bir yazılıma sahip olması. Bence bu, çok zekice bir girişim.

ALPER KUL

BAĞIMLILIKTAN KURTARIYOR

Basit bir yazılımı üç dakikada indirip seçtiğin sivil toplum kuruluşuna sürdürülebilir bir kaynak yaratmak çok mantıklı. Sivil toplum kuruluşlarını bağışlara bağımlı olmaktan çıkarması, projeyi çok önemli kılıyor.

AKASYA ASILTÜRKMEN

PARÇASI OLMAK ONUR VERİCİ

Sosyal sorumluluk projelerine çok sıcak bakıyorum. İnternetin de bu alanda çok etkili olduğunu biliyorum. Bu projeyi; parmağını bile kıpırdatmadan değil ama sadece parmağını kıpırdatarak yüzlerce insana destek olabilme fırsatı tanıdığı için çok sevdim. Bunun bir parçası olmak onur verici.

MEHMET TURGUT ALPER KUL

FAYDA SAĞLAMAK ÇOK GÜZEL BİR ŞEY

Hepimizin hayatının büyük bir çoğunluğu internette geçiyor. Geçirdiğim zamanın bir sivil toplum kuruluşuna fayda sağlaması fikri beni çok heyecanlandırdı. İnternette geçirdiğim zamanın başka birine iyi gelebileceğini, hayatını değiştirebileceğimi bilmek çok hoş. Zaten birçok sosyal sorumluluk projesini destekliyorum. Ekle Destekle ile; zaten internette geçirdiğim zamanı ekstradan başka bir iyi iş yapmak için de kullanabileceğimi gördüm ve bu çok hoşuma gitti.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

akasya asıltürkmen Mehmet Turgut erdem yener alper kul Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title