Haberler

Kaçırılan 14 Yaşındaki Kız Çocuğu Polis Tarafından Kurtarıldı

Güncelleme:

Kütahya'da 17 yaşındaki E.A. tarafından kaçırılan 14 yaşındaki E.Y. polis ekiplerinin bir eve düzenlediği operasyonla kurtarıldı. Evdeki 5 kişi gözaltına alındı.

Kütahya'da polis ekipleri 25 Kasım 2016 tarihinde 17 yaşındaki E.A. tarafından kaçırılan 14 yaşındaki E.Y.'yi kurtarmak için nefes kesen operasyon düzenledi. İçerdekiler kapıyı açmamak için direnince devreye çilingir girdi. E.A. ile cezaevi firarisi olan babası, annesi ve 2 kardeşini gözaltına alındı. E.Y. ise çocuk şube ekiplerine teslim edildi.

OKUL ÇIKIŞI KAÇIRDILAR

Kütahya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler 25 Kasım'da 2016 tarihinde okuduğu Germiyan Meslek Lisesi önünden okul çıkışı kaçırılan E.Y.'nin E.A. ve ailesi tarafından Erenler Apartmanı'nın 4'üncü katındaki dairede tutulduğunu belirledi. Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla 14 yaşındaki kızın tutulduğu eve Kütahya Emniyet Müdürlüğü Asayiş, Terörle Mücadele ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele şubelerine bağlı ekiplerin katılımıyla operasyon düzenlendi.


KAPIYI ÇİLİNGİR YARDIMIYLA AÇTILAR

Binanın etrafını saran polis ekipleri, uyarılara rağmen kapının açılmaması üzerine çilingirle çelik kapıyı açtırdı. Evin içindekiler kapının arkasına eşyaları dayayarak bir süre polise direndi. Polisler biber gazı kullanarak evin kapısının arkasında duranları etkisiz hale getirip içeriye girdi.

ÇOCUK ŞUBESİ EKİPLERİNE TESLİM EDİLDİ

Polis ekipleri evde kaçırılan E.Y.'yi Çocuk Şubesi ekiplerine teslim etti. Ekipler E.Y.'yi evlenmek amacıyla kaçırdığı belirtilen 17 yaşındaki E.A. ile cezevi firarisi olan ve 16 ayrı suçtan aranıp hakkında 10 yıl kesinleşmiş hapis kararı bulunan babası Menderes A.'yı, annesi Çiğdem A.'yı, erkek kardeşleri M.A. ve S.A.'yı gözaltına aldı.

Yetkililer olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.


Kaçırılan 14 Yaşındaki Kız Çocuğu Polis Tarafından Kurtarıldı
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Dumlupınar Erenler Kütahya

Beklenen oldu! İran, İsrail'i füzelerle vurdu

İran, İsrail'i füzelerle vurdu

İsrail durmadı! Hizbullah'ın kritik isimlerinden birini daha öldürdü

Hizbullah'ın kritik isimlerinden biri daha öldürüldü

Açıklamalar peş peşe geliyor! Netanyahu 'İran bedelini ödeyecek' dedi

Açıklamalar peş peşe geliyor! Netanyahu: İran bedelini ödeyecek

İran'ın İsrail'e attığı füzeler bir şehrimizden görüldü

İran'ın İsrail'e attığı füzeler bir şehrimizden görüldü

title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });