Haberler

    Yeni Haftada Yeni İsimler Ghetto'da!

    Ghetto sezon sonuna doğru yeni isimlere de yer veriyor...

    Odylle

    Müzik kariyerine eğitim nedeniyle bulunduğu İstanbul'da devam eden Hollanda'lı müzisyen Fleur Odylle; Bora Bekiroğlu, Emre Kula, Alpar Lü ve Koray üsgülen ile Odylle grubunu kurdu ve jazzy vokallerin hakim olduğu akılda kalıcı, mutlu melodilerden oluşan ve indie pop'a da yakın duran şarkılarını, ilk albümü 'İstanbul Bana Ne Yaptın'da topladı.

    Odylle "havasına bayıldığım, trafiğinden nefret ettiğim, bir türlü bırakamadığım" dediği İstanbul'daki yaratıcı güruhun oldukça uluslararası bir yapıya sahip olduğunu düşünüyor ve müziğiyle bu güruhun bir parçası olmaktan gurur duyduğunu söylüyor.

    Kate Nash, Emiliana Torrini, El Perro Del Mar gibi isimlerin caza bürünmüş halini dinleyeceğiniz bu gecede, sadece Odylle'in performansının değil yarattığı atmosferin de büyüsüne kapılacaksınız.

    Tarih: 16 Mayıs çarşamba

    Konser: 21: 30

    ücret: 25 TL - 15 TL (öğrenci)

    YORA 'Gün Sözleri' Lansman

    İstanbul indie sahnesinin köklü gruplarından YORA, uzun zamandır beklenen albümleri 'Gün Sözleri'ni GHETTO'da gün ışığına çıkarıyor.Kurulduğundan beri 'Karşılaşma' (2005) ve 'Bugün' (2008) adında iki EP yayınlayan grup, 2010 yılında dünyaca ünlü müzik sitesi La Blogothèque'in İstanbul'da yaptığı 'Take Away' şovuna katıldı.. Melodik altyapılı müziğini enerjik performansıyla sahneye taşıyacak olan YORA, bu özel lansman gecesinde dinleyicilerine enerjisi her zamankinden daha yüksek bir gece vaadediyor!

    Tarih: 17 Mayıs Perşembe

    Konser: 21: 30

    ücret: 20 TL - 15 TL (öğrenci)

    7 Pink Floydlar ve 2 Prenses & Meat the Beetles

    "Bir Gecede İki Saygı" başlığı altında, önlerini ilikleyerek Pink Floyd söyleyecek olan 7 Pink Floydlar ve 2 Prenses ile 40'a yakın The Beatles klasiğini seslendirecek olan Meat the Beetles aynı sahnede bir araya geliyor. Pink Floyd şarkılarıyla başlayacak olan gece, The Beatles'ın unutulmazlarıyla devam edecek. Pink Floyd ve The Beatles klasiklerinin buluşması GHETTO'da.

    Amaçlar Belli

    7PF2P, 2006 yılının Eylül ayında 'Saygıyla Pink Floyd çalmak' amacıyla bir araya geldi.

    7çocukluklarından beri The Beatles hayranı olan bir grup müzisyen, çocukluk hayallerini gerçekleştirmek üzere Meat the Beetles grubunu kurdu.

    Tarih: 18 Mayıs Cuma

    Konser: 22: 30

    ücret: 25 TL

    Gevende

    Gevende, bilinmeyen bir yere yolculuk gibi. Etrafınızda gördüklerinizden bihabersiniz ama bir yandan da bir yerden hatırlıyor hissiyle baş edemiyorsunuz. Başladığınız yeri biliyorsunuz ama sizi nereye götürdüğünü tahmin edemiyorsunuz. Dilini bilmiyorsunuz ama sanki aynı kelimeleri kullanıyorsunuz. Gevende doğaçlama ve dilsiz müzikleriyle ayaklarınızı yerden kesecek.

    Vokali diğer enstrümanlar gibi müziğin bir parçası haline getirerek kullanan grup, müziğini psychedelic folk ve folk rock olarak tanımlıyor. Konserlerinde albümlerinde yer alan şarkıların yanı sıra, doğaçlama performanslara da yer veren Gevende'yle bilinmeyene seyahat etmek için GHETTO'ya buyrun.

    Tarih: 19 Mayıs Cumartesi

    Konser: 22: 30

    ücret: 30 TL - 20 TL (öğrenci)

    GHETTO

    Adres: Kamer Hatun Cad. No: 10 34440 Beyoğlu, İstanbul

    Tel: +90 212 251 75 01

    Web: www.ghettoist.net

    Kaynak: Womenist.net / Kültür Sanat

    Pink Floyd Hollanda İstanbul Kültür Sanat Haberler

    İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

    İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

    Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

    Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

    Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

    Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

    Bakmadan Geçme

    1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları!
    1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

    1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title