Haberler

Validebağ Korusu'nda 10 bin çocuğun katılımıyla coşkulu 23 Nisan kutlaması

Güncelleme:

- Validebağ Korusu'nda 10 bin çocuğun katılımıyla coşkulu 23 Nisan kutlaması Üsküdar Belediyesi tarafından Validebağ Korusu'nda düzenlenen 23 Nisan şenliklerinde, 10 bin çocuk doyasıya eğlendi.

- Validebağ Korusu'nda 10 bin çocuğun katılımıyla coşkulu 23 Nisan kutlaması

İSTANBUL - Üsküdar Belediyesi tarafından Validebağ Korusu'nda düzenlenen 23 Nisan şenliklerinde, 10 bin çocuk doyasıya eğlendi. Katılım sağlayan çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

Üsküdar Belediyesi, Validebağ Korusu'nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuk şenliği düzenledi. Şenlikte çömlek, kaligrafi, yüz boyama, hint kınası, doğada sanat, ebru sanatı, bilim atölyeleri, sahne gösterileri, geleneksel oyunlar gibi etkinlikler ile konser organizasyonu düzenlendi. Koru içine kurulan oyun alanları ve parkurlarda çocuklar doyasıya eğlendi. Erken saatlerde Validebağ Korusu'na akın eden çocuklar, kurulan alanlarındaki boyama bölümlerinde yüzlerini boyadı, hayallerini sulu boyalar ile resimlere aktardı. Kimi çocuklar ise oyun hamurlarına şekil vererek çanak çömlek yaptı. Gerçekleştirilen şenliğe yaklaşık 10 bin çocuk katılım sağladı.

Etkinliğe ailesiyle katılan ve memnun olduğunu belirten Hüseyin Özkan, "Çok mutluyum, güzel bir etkinlik. Kızımla beraber etkinliğe katıldık, resim yapıyoruz. Buradaki etkinlikler gayet güzel. Etkinliği düzenleyen kurumlara teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlamak için babası ile Validebağ Korusu'na gelen Selin Özkan ise, "Çok mutluyum, iyi ki bu bayram var. İyi ki Atatürk bu bayramı bize armağan etmiş. Canım çok sıkılıyordu ama şimdi çok eğlenceli oluyor" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Kültür Sanat

Üsküdar Belediyesi 23 Nisan Çocuk Haberler

Canlı anlatım! Kıran kırana maçta tempo inanılmaz

Canlı anlatım! Kıran kırana maçta tempo inanılmaz

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri! Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir?
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title