Haberler

Vali Tutulmaz ve protokol, turizmi tanıtmak için trenle ilçeye gitti

Güncelleme:

Vali Tutulmaz ve protokol, turizmi tanıtmak için trenle ilçeye gitti Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, protokol üyeleri ve gazetecilerle ilin turizmine katkı sağlamak amacıyla trenle Gökçebey ilçesine gitti.

Vali Tutulmaz ve protokol, turizmi tanıtmak için trenle ilçeye gitti

ZONGULDAK - Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, protokol üyeleri ve gazetecilerle ilin turizmine katkı sağlamak amacıyla trenle Gökçebey ilçesine gitti.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, İl Emniyet Müdürü Metin Turanlı, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Mustafa Çufalı, Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, İl Sağlık Müdürü Ertuğrul Güner, İl Jandarma Komutanı Albay Gönen Süslü, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, İl Teknoloji Müdürü Yaşar Karaman, Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz, İl Özel İdaresi Meclis Başkanı Necdet Karaveli, protokol üyeleri ve gazetecilerle beraber 22723 sefer numaralı trenle Gökçebey İlçesine hareket etti.

Seyahat sırasında Vali Tutulmaz, makinist koltuğuna geçerek hız denemesi yaptı. Kısa süren yolculuğun ardından Vali Tutulmaz ve protokol üyelerini Gökçebey İlçesinde Kaymakamı Ömer Öğünç, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk ve iş insanı Sezai Çanakçı karşıladı.

Ardından Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ve protokol üyeleri Gökçebey ilçesinde Cevdet Aydemir'in geri dönüşüm malzemelerinden yaptığı maket evleri inceleyerek, Gökçebey Çok Programlı Anadolu Lisesinde muhtarlarla biraya geldi.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, muhtarla biraya geldiği toplantıda şu ifadelere yer verdi:

"Bu yıl ekonomik toplantıları da dahil ettik. Muhtarlarla yaptığımız toplantının ardından ekonomik beldeyle ilgili yapılabileceklerin koordinesi işi birliği ve görüş alışverişi toplantıları yapıyoruz. Bugün buraya biraz kalabalık geldik. Önemli gelir kaynaklarından olan tüzemi geliştirmek için adım atalım. Potansiyelimizde olan her şeyi değerlendirme gayreti içerisinde bulunalım dedim. Bunlardan bir tanesi de trenle seyahat. Doğal güzellikleri trenle görerek toplumun turizmin algısını daha fazla oluşturmak adına farklı destinasyonların sağlamak. Filyos üzerinden buraya geldik. Bundan sonra turizm için değerli açısından değerlendirme durumumuz olacak. Yine muhtarlarla burada beraberiz. Gökçebey'de köydeki sorunlarını dinlemek için buraya geldik. Verim alamadığımız durumlar var. Bunları da gözden geçirme durumumuz olacak. Hep ilimiz hem de Gökçebey'imiz koordinasyon sağlamış olacağız."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Kültür Sanat

Bülent Ecevit Üniversitesi Zonguldak Gökçebey Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul'da bugün yağmur yağacak mı? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak, sıcak mı, yağmurlu mu? 10 Mayıs Cuma hava durumu! UZUN YOLA ÇIKMADAN ÖNCE ARAÇ BAKIMI NASIL OLMALI? #128663 Yol öncesi araçta dikkat edilmesi gerekenler! MEB öğretmen il içi ihtiyaç kontenjanı açıklandı mı? #128105 Öğretmen il içi yer değiştirme başvurusu ne zaman? ANNELER GÜNÜ MESAJI 2024! #128144 Anneler günü mesajı, anlamlı sözler neler? Anneler günü şiirleri, en güzel sözler... Tramer nedir? Tramer ve hasar kaydı aynı mı? Arabada Tramer yok ne demek? MHRS RANDEVU SİSTEMİ NASIL OLACAK? #127973 Bakan Koca yeni MHRS hastane randevu sistemini açıkladı! Lassa Ateşi Nedir? Nasıl Tedavi Edilir? Anneler Günü ne zaman 2024? Anneler gününe kaç gün kaldı? Eril ve dişil enerji ne demek? Eril ve dişil enerjiyi artırmak için ne yapmalı? MHRS RANDEVU AL | MHRS randevu nereden alınır? #127971 Hastane randevusu en erken ne zaman alınır? MHRS randevu ekranı! Onaylı randevu nedir? Hastane için onaylı randevu nereden, nasıl alınır? İNCİ TANELERİ'NDE ÇALAN ŞARKININ ADI NE? #127925 Dağlara mı yazdın, sulara mı yazdın şarkı sözleri - Songül Güner! FULL DİNLE Kızılcık Şerbeti 62. bölüm izle! Kızılcık Şerbeti yeni bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? GÜNCEL İŞSİZLİK ORANI 2024: Mart ayı işsizlik oranı açıklandı mı, ne kadar? 2024 AUZEF BAHAR DÖNEMİ vize sınav sonuçları açıklandı mı? #128226 AUZEF sonuçları görüntüleme ekranı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title