Haberler

Uyuşturucunun Zararlarını Beyaz Perdeye Yansıtacaklar

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Film ekibinin basın toplantısı - Eskişehir'de çekimlerine başlanılan "Bir Pazar Sonrası" filminde, küçük bir çocuk üzerinden uyuşturucunun zararları anlatılacak Eskişehir'de çekimlerine başlanılan "Bir Pazar Sonrası" adlı filmde, uyuşturucunun bireylere ve topluma zararları anlatılacak.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Film ekibinin basın toplantısı - Eskişehir'de çekimlerine başlanılan "Bir Pazar Sonrası" filminde, küçük bir çocuk üzerinden uyuşturucunun zararları anlatılacak Eskişehir'de çekimlerine başlanılan "Bir Pazar Sonrası" adlı filmde, uyuşturucunun bireylere ve topluma zararları anlatılacak.Filmin ekibi, çekimlerle ilgili Özdilek Kültür Merkezi'nde basın mensuplarıyla bir araya geldi.Yönetmen Enver Melih Selvi, burada yaptığı konuşmada, filmde küçük yaşlarda babasını kaybeden bir çocuğun yaşadığı travmaları ve bu noktada gelişen olayları anlatacaklarını söyledi.Film ile uyuşturucunun hem bireysel hem de toplumsal zararlarını göstermeyi amaçladıklarını dile getiren Selvi, "Aslında bu film, bir pazarcı hikayesi. Konu, gözlemlediğim bir olaydan ortaya çıktı. Küçük karakterimiz Mertcan ile bir kafede karşılaştım ve hikaye kafamda tamamlandı. Bir ailenin çocukları üzerinde oluşturduğu olumsuz etkiler sonucu yaşanan sıkıntıları dile getiren 90 dakikalık bir film olacak. Umarım alnımızın akıyla bu işi tamamlayacağız" diye konuştu.Selvi, çekimlerin Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde gerçekleşeceğini kaydetti. Filmde rol alan oyunculardan Ümit Çırak da böyle ekibin içinde bulunmaktan keyif aldığını vurguladı.Yönetmen Selvi ile daha önce çalıştıklarını ifade eden Çırak, "Bağımsız işleri daha çok seviyorum. İçinde büyük paraların döndüğü işlerde parayı verenler işe karışabiliyor. Bu tarz film çalışmalarında bulunmak, sanatın ve sanatçının en iyi şekilde ifade yoludur. Umuyorum ki güzel bir iş çıkaracağız" dedi. Yapımcılığını Alim Ozan'ın üstlendiği filmde oyuncular arasında, sosyal medyada "çorapçı çocuk" olarak tanınan Mertcan Karaağaç, Berkay Akın, Arif Pişkin'in yanı sıra Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'ndan Emre Demirci, Mert Kırlak, Devrim Özder Akın, Özlem Boyacı ve Özlem Baykara Danacı gibi isimler de bulunuyor.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Eskişehir Kültür Sanat Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

CHP lideri Özel: Çekişme yok, Türkiye Belediyeler Birliği başkan adayımız İmamoğlu'dur

CHP lideri Özel: Çekişme yok, Türkiye Belediyeler Birliği başkan adayımız İmamoğlu'dur

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı ne zaman, saat kaçta? Gönül Dağı yeni bölüm fragmanı izle! 23 Eylül hangi burç? 23 Eylül'de doğanlar hangi burç oluyor? 23 Eylül tarihi hangi burç olur? Barbara Palvin aldatıldı mı? Dylan Sprouse, Barbara Palvin'i aldattı mı? İSTANBUL HAVA DURUMU İstanbul'da bu hafta hava nasıl? Meteoroloji uyardı! Havalar ne zaman ısınacak? Havalar ne zaman, hangi tarihte ısınıyor? Meteoroloji tarih vererek uyardı! Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? Prens 3. sezon var mı, nerede yayınlanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu!
1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title