Haberler

Usta Oyuncular "Ahududu" Oyunuyla Sahne Aldı

12. Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali kapsamında sahnelenen ’’Ahududu’’ adlı oyunda usta tiyatro sanatçıları Bileciklilerle bir araya geldi.

12. Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali kapsamında sahnelenen "Ahududu" adlı oyunda usta tiyatro sanatçıları Bileciklilerle bir araya geldi.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde sahne alan oyun, izleyiciler tarafından büyük beğeni ile karşılandı.

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği oyun sonunda yaptığı kısa açıklamada, Bilecik 12 Uluslararası Tiyatro Festivali kapsamında güzel bir geceyi daha yaşadıklarını kaydetti. Bilecik'te tiyatro sanatı ile usta tiyatro oyuncularını tiyatro severlerle buluşturmaktan dolayı büyük memnuniyet yaşadıklarını belirterek, oyunda yer alan sanatçılara teşekkür etti.

Usta Oyunculardan Melek Baykal, Bilecik'te tiyatronun geldiği noktanın önemine dikkat çekerek, "Bilecik'te böyle bir festivalin yıllardır yapılıyor olması son derece mutlu edici. Belediye Başkanımız uzun yıllardır Bilecik'e hizmet ediyor ve tiyatro sanatına katkı sunuyor. Onun için kendisi ve ekibine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Oyunculardan Suna Keskin ise Bilecik'teki tiyatro festivaline uzun yıllardır katıldığını belirterek, "Festival kapsamında bir kez Onur Ödülüne de layık görüldüm. Çok teşekkür ediyorum, bu güzel organizasyon ve seyirciye. Gönülden tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Bilecik'te birçok kez sahne alan Usta Oyuncu Nedim Saban ise Bilecik Belediyesi eliyle tiyatronun çok önemli bir yere geldiğini belirterek, katkılarından dolayı Belediye Başkanı Selim Yağcı'ya teşekkür etti.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, konuşmanın sonunda; Oyuncular Suna Keskin, Melek Baykal, Nedim Saban, Cem Güler, Halim Ercan, Dicle Alkan, Birol Engeler, Özgür Yetkinoğlu ve Bülent Seyran'a teşekkür plaketi takdim etti. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Kültür Sanat

Melek Baykal Şeyh Edebali Selim Yağcı Bilecik Kültür Sanat Haberler

AK Parti'nin Kızılcahamam kampından sızan iddia! Emekli ve asgari ücretliye ek zam yok

AK Parti'nin Kızılcahamam kampından sızan iddia! Emekli ve asgari ücretliye ek zam yok

Hanımağa lakaplı Güniz Akkuş'a silahlı saldırı

Hanımağa lakaplı Güniz Akkuş'a silahlı saldırı

Ortalık yangın yeri! Aziz Yıldırım'dan Acun'a: Kaşınıyor gerizekalı

Ortalık yangın yeri! Aziz Yıldırım'dan Acun'a: Kaşınıyor gerizekalı

Bakmadan Geçme

Asgari ücrete zam yapılacak mı? Emekli ve memura zam var mı? Çimen Kızılcık Şerbeti dizisinden gitti mi, ayrılıyor mu? Selin Türkmen Kızılcık Şerbeti dizisinden neden ayrılıyor? Müjde Uzman Kızılcık Şerbeti dizisinden gidiyor mu? Kızılcık Şerbeti dizisinden ayrılan oyuncular kim? Aziz Yıldırım, Acun Ilıcalı olayı ne? Aziz Yıldırım Acun Ilıcalı'ya ne dedi, hakaret mi etti? Kayseri'de eğitim uçağı düştü! Kayseri'de olay yerinden görüntüler! ERDEN TİMUR KİMDİR? Erden Timur kaç yaşında, nereli, istifa etti mi? Erden Timur istifa mı, neden Galatasaray'dan istifa etti? Erden Timur ne iş yapıyor? Bahar 15. bölüm izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! 4 Haziran TV yayın akışı! Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? 4 Haziran Salı ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Kolay kilo vermenin sırrı! Karpuz diyeti nedir? Nasıl yapılır? Kayseri'de eğitim uçağın neden düştü, ölü var mı? Kayseri'de uçak kazası olayı nedir, ne oldu? Kayseri'de eğitim uçağı düştü! Kayseri uçak kazasında ölü ve yaralı var mı? Son durum nedir? SON DAKİKA: KAYSERİ'DE EĞİTİM UÇAĞI MI DÜŞTÜ? Eğitim uçağı nerede düştü, kaç ölü var? Yonca Evcimik kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Yonca Evcimik kaç yaşında, nereli? Yonca Evcimik biyografisi! Selin Türkmen kimdir? Kızılcık Şerbeti'nin Çimen'i Selin Türkmen kaç yaşında ve nereli?
Ülke alev alev yanarken İsrailli bakan yine tehdit etti: Tüm Lübnan'ın yanma zamanı gelmiştir

Ülke alev alev yanarken İsrailli bakan yine tehdit etti: Tüm Lübnan'ın yanma zamanı gelmiştir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title