Haberler

Turgutlu Belediyesi Hemşehri Geceleri Başlıyor

Güncelleme:

Turgutlu Belediyesi, hemşehri dernekleriyle birlikte organize ettiği 'Hemşehri Geceleri' ile beş gün boyunca pek çok farklı kültüre ev sahipliği yapacak. Hemşehri Geceleri, 13-17 Eylül günleri arasında Irlamaz Rekreasyon Alanı Amfitiyatro'da düzenlenecek. Ücretsiz olan etkinlikler saat 20.00'de başlayacak.

Turgutlu Belediyesi, hemşehri dernekleriyle birlikte organize ettiği 'Hemşehri Geceleri' ile beş gün boyunca pek çok farklı kültüre ev sahipliği yapacak. Hemşehri Geceleri, 13-17 Eylül günleri arasında Irlamaz Rekreasyon Alanı Amfitiyatro'da düzenlenecek. Ücretsiz olan etkinlikler saat 20.00'de başlayacak.

Turgutlu Belediyesi'nin ev sahipliğinde, hemşehri derneklerinin katkılarıyla düzenlenecek, vatandaşların yoğun bir ilgiyle takip ettikleri 'Hemşehri Geceleri' için geri sayım başladı.

Dopdolu bir programla beş gün sürecek 'Hemşehri Geceleri'nde 13 Eylül Çarşamba Makedonya Göçmenleri Balkan Gecesi ve Azerbaycan Kültürleri Gecesi, 14 Eylül Perşembe Karadeniz ve Erzurum Kültürleri Gecesi, 15 Eylül Cuma 2. Geleneksel Zurnaların Çığlığı Festivali, 16 Eylül Cumartesi Yörük ve Selendi Kültürleri Gecesi yapılacak. Hemşehri Geceleri, 17 Eylül Pazar günü Arnavut-Balkan ve Bitlis-Yöresel Doğu Kültürleri Gecesi ile sona erecek. Birbirinden farklı kültürlerin beş gün boyunca Irlamaz Rekreasyon Alanı Amfitiyatro'da bir araya geleceği Hemşehri Geceleri, saat 20.00'de başlayacak.

"HEMŞEHRİ GECELERİ İLE BİRBİRİNDEN ÖZEL PROGRAMLARA İMZA ATACAĞIZ"

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, "Hemşehri derneklerimizle birlikte düzenlediğimiz 'Hemşehri Geceleri' ile beş gün boyunca birbirinden özel programlara imza atarak değerli sanatçılarımızı, dans topluluklarımızı, halk oyunları ekiplerimizi Turgutlu'muzda ağırlayacağız. Tüm hemşehrilerimi 13-17 Eylül tarihleri arasında düzenleyeceğimiz 'Hemşehri Geceleri' etkinliklerimize katılmaya davet ediyorum" dedi.

Kaynak: ANKA / Kültür Sanat

Turgutlu Belediyesi Eylül Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title