Haberler

Trabzon'da İkilem ve Dedublüman sahne aldı

Güncelleme:

Trabzon'da düzenlenen Sümela Kültür Yolu Festivali kapsamında pop müzik grubu İkilem ve rock grubu Dedublüman sahne aldı. Aynı alanda oyun da sahnelendi.

Trabzon'da, "İkilem" adlı pop müzik grubu ile "Dedublüman" rock grubu sahne aldı.

İkilem, Kültür ve Turizm Bakanlığınca düzenlenen "Sümela Kültür Yolu Festivali" kapsamında, Trabzon Fuar Merkezi'nde sevilen şarkılarını seslendirdi.

Aynı alandaki ikinci konserde ise Dedublüman sevenleriyle buluştu. Coşkulu kalabalık, gruba şarkılarında eşlik etti.

"Komik Para" adlı oyun sahnelendi

Festival çerçevesinde, Adana Devlet Tiyatrosu "Komik Para" adlı oyunu seyircilerin beğenisine sundu.

Ray Cooney'in yazdığı, Haldun Dormen'in çevirdiği, yönetmenliğini Birkan Görgün'ün yaptığı oyunda, para dolu bir çantanın etrafında şekillenen gelecek umudu ve basit bir planın arapsaçına dönmesi konu ediliyor.

Trabzon Devlet Tiyatrosu Haluk Ongan Sahnesi'nde oynanan 2 perdelik oyunda, Gökhan Doğan, Burçin Börü, Murat Özben, Metin Yılmaz, Kübra Teke Serper, Osman Çiçek, Özgür Küçüköner ve Ayhan Özşahin rol aldı.

Dekor tasarımı Emre Satı, kostüm tasarımı Selin Ölçen, ışık tasarımı İzzettin Biçer'e ait oyunun müziklerini ise Oktay Köseoğlu hazırladı.

Sümela Kültür Yolu Festivali, yarın akşam düzenlenecek çeşitli etkinliklerle sona erecek.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Trabzon Kültür Sanat Haberler

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği'ni yayımladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği"ni yayımladı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Anlaşma tamam gibi! 1. Lig takımı Adanaspor satılıyor

Anlaşma tamam gibi! 1. Lig takımı Adanaspor satılıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title