Haberler

Tokat haber... Sancaktepe'de Tokat rüzgarı esti

Güncelleme:

Tokat haberleri: - Sancaktepe'de Tokat rüzgarı esti Tokat'ın lezzetleri Sancaktepe'ye taşındı Sancaktepe Belediyesi ve Tokat Valiliği işbirliğince düzenlenen 'Büyük Tokatlılar Buluşması ve Tokat Günleri' Sancaktepe'de başladı.

- Sancaktepe'de Tokat rüzgarı esti

Tokat'ın lezzetleri Sancaktepe'ye taşındı

İSTANBUL - Sancaktepe Belediyesi ve Tokat Valiliği işbirliğince düzenlenen 'Büyük Tokatlılar Buluşması ve Tokat Günleri' Sancaktepe'de başladı. Yöresel ve doğal tatların buluştuğu Tokat tanıtım günlerine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Sancaktepe Belediyesi ve Tokat Valiliği tarafından koordine edilen 'Büyük Tokatlılar Buluşması ve Tokat Günleri' Sancaktepe'de kapılarını açtı. Programa; Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, STK temsilcileri ve çok sayıda Tokatlı vatandaş katıldı. Kurulan stantlarda Tokat'ın meşhur Tokat Kebabı, Erbaa yaprağı, sarması, çemeni, kömesi, cevizli çöreği, keşkeği ve daha birçok yöresel lezzetleri yer aldı. 'Tokat Tanıtım Günleri'nde 16-18 Eylül tarihleri arasında 3 gün boyunca ziyaretlere açık olacak etkinlikler çerçevesinde çok sayıda konser ve eğlence de düzenlenecek.

"Tokatlı hemşehrilerimizi 3 gün boyunca misafir edeceğiz"

Tokat günlerinin açılışında konuşan Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, "Bugün Sancaktepe'de inşallah 3 gün sürecek bir organizasyonun açılışını yaptık. Tokatlılar buluşuyor adı altında, İstanbul'daki bütün Tokatlıları ve Sancaktepe'mizdeki Tokatlı kardeşlerimizin hepsini 3 gün boyunca burada hem misafir edeceğiz, hem de onların kendi kültürlerine ait bütün yemeklerinden, müziklerinden, yerel sanatçılarıyla birlikte burada buluşturacağız. Bu çalışmayla çeşitli ikramlar, müzik ziyafetleriyle birlikte Sancaktepe'de güzel bir Tokat havası estireceğiz inşallah. Yenikapı ve Maltepe'den sonra Sancaktepe'nin de artık hemşehri buluşmalarına ev sahipliği yapabileceğini buradan duyuruyorum. Bütün Tokatlı hemşehrilerimizi de Sancaktepe'ye davet ediyorum" diye konuştu.

"Sancaktepe'de Tokat rüzgarı esecek"

Tokat günlerinde konuşan Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, "Tokatlılar olarak bizim yaklaşık 700 bine yakın İstanbul'da yaşayan Tokatlılarımız var. Onların belli bir kısmı da yine Sancaktepe'de yaşıyorlar. Ben, Şeyma başkanıma teşekkür ediyorum, Sancaktepe'de bize, Tokatlılara bu imkanı verdiği için dernek başkanıma da teşekkür ediyorum, Tokatlıları buluşturduğu için. İnşallah 3 gün boyunca Sancaktepe'de Tokat rüzgarı esecek" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Kültür Sanat

Sancaktepe Belediye Şeyma Döğücü Sancaktepe Tokat Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

CHP lideri Özel: Çekişme yok, Türkiye Belediyeler Birliği başkan adayımız İmamoğlu'dur

CHP lideri Özel: Çekişme yok, Türkiye Belediyeler Birliği başkan adayımız İmamoğlu'dur

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

Bakmadan Geçme

23 Eylül hangi burç? 23 Eylül'de doğanlar hangi burç oluyor? 23 Eylül tarihi hangi burç olur? Barbara Palvin aldatıldı mı? Dylan Sprouse, Barbara Palvin'i aldattı mı? İSTANBUL HAVA DURUMU İstanbul'da bu hafta hava nasıl? Meteoroloji uyardı! Havalar ne zaman ısınacak? Havalar ne zaman, hangi tarihte ısınıyor? Meteoroloji tarih vererek uyardı! Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? Prens 3. sezon var mı, nerede yayınlanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur?
Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title