Haberler

    Tarık Sezer Orkestrası - 40. Yılında Tarık Sezer ve Dostları

    Müzik direktörü ve aranjör Tarık Sezer, orkestrası ile birlikte Türkiye'nin sevilen vokalleriyle İş Sanat'ta sizlerle olacak.

    Müzik direktörü ve aranjör Tarık Sezer, orkestrası ile birlikte Türkiye'nin sevilen vokalleriyle  İş Sanat'ta sizlerle olacak.

    "40 yıla uzanan kariyerinde Leman Sam, Yıldız Tilbe, Sertab Erener, Kenan Doğulu, Ajda Pekkan, Sezen Aksu, MFÖ, Zülfü Livaneli gibi birçok sanatçıya albüm ve sahne çalışmalarında eşlik eden Tarık Sezer, müzik direktörü ve aranjör olarak da imza attığı birçok işle adından söz ettirdi. 2011 yılında kurduğu Tarık Sezer Orkestrası'nda Türkiye'nin önemli müzisyen ve vokalistlerini bünyesinde topladı.

    İş Sanat'ın ev sahipliğinde gerçekleşecek bu özel konserde, Tarık Sezer Orkestrası'yla birlikte, Türkçe pop müziğin en sevilen isimlerinden Kenan Doğulu, son yıllarda farklı sesi ve güçlü yorumuyla dikkat çeken İrem Derici, usta müzisyen Fuat Güner, duygusal şarkılarıyla gönüllerimizde taht kuran Hakan Altun ve Türk popunun eskimeyen isimlerinden Burak Kut ve Yaşar sahnede olacak. Sürpriz konuklarla da renklenecek gecede, Türkçe pop müziğin tarihine doğru bir yolculuğa çıkacağız."

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Kenan Doğulu Tarık Sezer Leman Sam Türkiye Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title