Haberler

Sineme - Geniş Aile 2: Her Türlü

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 3'ü yerli 6 film vizyona girecek.

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 3'ü yerli 6 film vizyona girecek.

Scott Derrickson'un yönettiği ve Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Rachel McAdams ile Benedict Wong'un oynadığı "Doktor Strange" izleyici ile buluşacak.

Macera ve aksiyon türündeki 3 Boyutlu film, korkunç bir trafik kazasından sonra gizli bir sihir dünyasını ve alternatif boyutları keşfeden dünyaca önlü beyin ve sinir cerrahı Doktor Stephen Strange'in hikayesini anlatıyor.

"O Kadın"

Isabelle Huppert, Laurent Lafitte, Anne Consigny ile Charles Berling'in oynadığı filmin yönetmen koltuğunda ünlü "Temel İçgüdü" filminin yönetmeni Paul Verhoeven bulunuyor.

Gerilim türündeki filmin konusu özetle şöyle:

"Michele LeBlanc (Isabelle Huppert) başarılı bir oyun şirketinin başındadır. İşindeki sert ve profesyonel tutumu özel hayatına da yansıtmaktadır. Ancak evinde bulunduğu bir akşam, maskeli bir adam tarafından saldırı ve tecavüze uğrar. Durumu polise haber verdiğinde onların da elinden birşey gelmediğini görür. Ancak intikamını almaya kararlı olan Michele, saldırganı kendi yöntemleriyle aramaya başlar. Evi ve hayatıyla ilgili bilgisi olan herkesten şüphelenmektedir. Ancak bu tehlikeli oyun her an kontrolden çıkmaya müsaittir."

"Troller"

Walt Dohrn ve Mike Mitchell'ın yönetmenliğini üstlendiği haftanın animasyon filmi "Troller", sevimli yaratıklar Trollerin renkli maceralarını ele alıyor.

Shrek'in yapımcılarının elinden çıkan filmin karakterlerinin Türkçe seslendirmelerini Harun Can, Begüm Günceler, İlay Bal, İlham Erdoğan ile Ali Hekimoğlu yaptı.

"Dağ 2"

Alper Çağlar'ın yönettiği filmde Çağlar Ertuğrul, Murat Serezli, Ufuk Bayraktar, Atılgan Gümüş, Emir Benderlioğlu ile Ahu Türkpençe rol aldı.

Devam filmi olmakla birlikte bağımsız bir hikayeyi konu eden "Dağ 2"de sınır ötesi gizli operasyonlara gönderilen yedi kişilik bir timin öyküsü anlatılıyor.

Askerliğin doğası ve savaşın merhametsizliğini de irdeleyen film, iki yakın arkadaşın altı sene süresince Bordo Bereli olmak için verdiği mücadele ve dahil oldukları timin diğer mensuplarının öykülerini beyaz perdeye taşıyor.

"Albüm"

Murat Kılıç ve Şebnem Bozoklu'nun başrollerinde yer aldığı filmin yönetmenliğini Mehmet Can Mertoğlu yapıyor.

Muttalip Müjdeci, Müfit Kayacan, Rıza Akın ve Zuhal Gencer Erkaya gibi isimlerin de rol aldığı film, evlat edindikleri bebeğin biyolojik olarak kendi çocukları olduğu imajını sağlamak için düzmece bir fotoğraf albümü hazırlayan bir çifti odağına alıyor.

"Geniş Aile 2: Her Türlü"

Ömer Uğur'un yönettiği ve Ufuk Özkan, Fırat Tanış, Bülent Çolak, Bora Akkaş gibi isimlerin başrolünde yer aldığı devam filmi, ekibin yeni maceraları etrafında dönüyor.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Benedict Cumberbatch Chiwetel Ejiofor Benedict Wong Türkiye Kültür Sanat Haberler

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Bakmadan Geçme

Sakaryaspor Bodrumspor maçı CANLI izle! (HD) 30 Mayıs Sakaryaspor Bodrumspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 30-31 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 30-31 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 30 Mayıs Perşembe yarın okullar tatil mi, okul yok mu? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Survivor bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı 30 Mayıs Perşembe 2024? #128250 Survivor kim kazandı? 30 Mayıs Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? #129300 Survivor CANLI izle! 30 Mayıs Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki var mı? #128250 Hudutsuz Sevda 35. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 İnci Taneleri 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 71. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Bayern Münih'in yeni teknik direktörü Vincent Kompany kimdir? Vincent Kompany nerelidir, kaç yaşında? Eyvah Eyvah nerede çekildi? Eyvah Eyvah oyuncuları, konusu ve fragmanı! Eyvah Eyvah ne zaman çekildi? #128250
Ağrı'da bir kadın, caddede üstsüz şekilde dolaştı

Ağrı'da bir kadın, caddede üstsüz şekilde dolaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title