Haberler

Seninle Başım Dertte', Çeşme'de İlgiyle İzlendi

İZMİR'in Çeşme ilçesinde, ünlü sanatçı Selami Şahin'in şarkılarının sahneye taşındığı 'Seninle Başım Dertte' adlı müzikal, Çeşme Amfitiyatro'da izleyiciyle buluştu.

İZMİR'in Çeşme ilçesinde, ünlü sanatçı Selami Şahin'in şarkılarının sahneye taşındığı 'Seninle Başım Dertte' adlı müzikal, Çeşme Amfitiyatro'da izleyiciyle buluştu. Müzikal büyük ilgi gördü.

Başrollerinde, Selami Şahin'in oğlu Lider Şahin ile Toprak Sağlam, Suna Keskin ve İsmail Düvenci'nin yer aldığı müzikal, 1980'li yılların rengarenk eğlenceli ve romantik zamanlarını nostaljik sahnelerle anlattı. Sanatseverler, müzikale büyük ilgi gösterirken, gösteri öncesi sanatçı Selami Şahin, eşi Didem Şahin ve oğlu Lider Şahin ile birlikte gazetecilerin sorularını yanıtladı.

ZAFER BAYRAMI MESAJI VERDİLER

Çeşme'deki gösterinin 30 Ağustos'a denk gelmesi nedeniyle Şahin Ailesi açıklamalarına, Zafer Bayramı'nı kutlayarak başladı. Selami Şahin, "Ne mutlu Türk'üm, Atatürkçüyüm diyene. Atatürk, gerçekten erişilmez bir liderimiz. Bayramımız hepimize mübarek olsun" dedi. Lider Şahin "Atatürk'ü saygıyla anıyoruz" derken, Didem Şahin de "Bütün gençlerin milli bayramlarımıza sahip çıkmasını istiyorum" diye konuştu.

'YAPILMAMIŞI YAPMAK ÇOK ÖNEMLİ'

'Seninle Başım Dertte' müzikalinin oğlu Lider Şahin'in projesi olduğunu belirten Selami Şahin, "Bana projesini anlattı. 'Süper' dedim. Çünkü oyunu birçok arkadaşım izledi. Ertesi gün bana telefon açarak, 'İnanılmaz güzel bir proje. Hem tiyatro hem müzikal. İkisini aynı anda yaşıyoruz' dediler. Yapılmamışı yapmak çok önemli. Bu tür projelerin farklı olanları da yapılacaktır" dedi.

'CÜNEYT ARKIN'IN GÖLGESİ YETER'

Kısa süre önce rahatsızlanan Türk sinemasının efsane isimlerinden Cüneyt Arkın'a 'geçmiş olsun' dileklerini ileten Selami Şahin, "Ben daha çocuktum, o yıllardan Cüneyt Arkın'ı tanıyorum. Onun kalbi çok güzel. Onun gölgesi yeter. Kendisinin sağlığı ile ilgili iyi bir haber aldık. Allah'tan şifalar diliyorum. Ömrü, sıhhatli ve uzun olsun. Memleketimizin unutulmaz bir starıdır" diye konuştu.

'UZUN SOLUKLU BİR OYUN OLACAK'

Müzikalle ilgili konuşan Lider Şahin de Türkiye'de böyle bir eksiklik olduğu için bu projeyi hayata geçirdiklerini belirtip, "Projeyle ilgili 2 senedir konuşup, toplantılar yapıyorduk. Üzerinde çok çalıştık. Kadromuzu topladık. Çok önemli ustalar, oyuncu arkadaşlarımızla beraber oyunlarımıza ve turnelerimize başladık. Çok güzel tepkiler aldık. Herkes mutlu. Çok güzel mesajlar atıyorlar. Çeşme'den sonra, Ayvalık, Altınoluk ve Bursa'da sahneye çıkacağız. 13 Eylül'de İzmir Fuarı'ndayız. İzmir Fuarı'ndan sonra kapalı salonlara geçeceğiz. Uzun soluklu bir oyun olacak. Oynadığımız oyun, 1980'leri konu alıyor. Oyunda, aşk, sevgi, tutku, heyecan gibi, aslında günümüzde kaybettiğimiz duygular yer alıyor. Bu proje, biraz Kadir İnanır, biraz Türkan Şoray'a ve Yeşilçam'a biraz saygı duruşu. Tabii bunlarla beraber Selami Şahin'in şarkıları birleşince, insanlar mutlu oluyorlar. Bu proje için Türkiye'de bir ilk diyebiliriz. Bu tür projelerinin devamının yapılmasını diliyoruz. Biz öncüsü olduk" dedi.

2 bini aşkın kişi tarafından izlenen 'Seninle Başım Dertte' müzikali, uzun süre alkışlandı.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Kültür Sanat

Selami Şahin İzmir Çeşme Kültür Sanat Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'ye iade-i ziyaret için tarih verdi: Kurban Bayramı'ndan önce kendisine ziyarette bulunacağım

Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'ye iade-i ziyaret için tarih verdi: Kurban Bayramı'ndan önce kendisine ziyarette bulunacağım

Bakmadan Geçme

LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları! Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 1 Haziran Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi
Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller hayatını kaybetti

Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller hayatını kaybetti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title