Haberler

Sarah Brightman  9 Kasım'da İstanbul'da

Güncelleme:

Tüm zamanların en çok satan İngiliz sopranosu, aktris, şarkı sözü yazarı ve dansçısı Sarah Brightman İstanbullulara unutulmaz bir gece yaşatacak.

Dünya çapında 30 milyonluk albüm satışı, 40'ın üzerinde ülkede aldığı 180 Altın ve Platin ödülü ile dünyanın en önemli kadın vokallerinden Sarah Brightman'a İstanbul konserinde, 60 kişilik senfoni orkestrası eşlik edecek.

Klasik crossover müzik hareketinin öncüsü ve 3 oktavı aşan ses aralığıyla ünlenen Sarah Brightman, Billboard dergisinin dans ve klasik müzik listelerine aynı anda 1. sırada girmiş tek sanatçı. "Phantom of the Opera", "Cats", "Requiem" ve "Aspects of Life" gibi müzikal yapımlarda da sahne alan, Barselona Olimpiyat Oyunları'nda José Carreras ile birlikte seslendirdiği "Amigos Para Siempre" ve ardından Andrea Bocelli'yle seslendirdiği "Time To Say Goodbye" ile büyük bir ivme yakalayan Sarah Brightman'ın konser biletlerine Biletix'ten ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Sarah Brightman İstanbul Kültür Sanat Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title