Haberler

Reis Mardin'i Tanıtacak

Reis Mardin'i tanıtacak Reis filminin başrol oyuncusu Reha Beyoğlu: "Mardin ile ilgili terör algısını silmek istiyorum"MARDİN - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatını anlatan Reis filminin başrolü Reha Beyoğlu, bu kez Mardin'in tanıtımı için kamera karşısına geçti.

Reis Mardin'i tanıtacak

Reis filminin başrol oyuncusu Reha Beyoğlu : "Mardin ile ilgili terör algısını silmek istiyorum"

MARDİN - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatını anlatan Reis filminin başrolü Reha Beyoğlu, bu kez Mardin'in tanıtımı için kamera karşısına geçti. Beyoğlu, amacının Mardin ile ilgili terör algısını silmek olduğunu kaydetti.

Reis filminde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatını anlatan sinema oyuncusu Reha Beyoğlu, bu kez Mardin'in tanıtımı için kamera karşına geçti. Melih Medya tarafından Mardin'in tarihi sokaklarında çekilen tanım filminde rol alan Beyoğlu, "Melih Medya sahibi Melih Göğebakan ile birlikte Mardin'in kültürel zenginliklerinin dünyaya tanıtılması için kamera karşına geçtik. Türkiye'nin birçok yerinde Mardinli olmayan Mardin'i bilmeyen insanların bilinçaltına yerleşmiş bir terör endişesi var. Mardin de bir sıkıntı yok ama en ufak bir patlama olunca Mardin'e mal ediliyor. Burada yüzlerce dil ve din kardeşleri, birlik ve beraberlik içinde yaşamakta. İstanbul, Ankara, İzmir nasılsa Mardin'de böyle. Terörizm burada yok, olmadı olmayacak" dedi.

Yeni projenin müjdesi Mardin'den

Melih Göğebakan ise, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatını konu alan Reis adlı filmin ardından Uzun Adam adlı bir film çekeceklerini anlatarak, "Senaryomuz yazım aşamasında. Reha bey bu rolü zaten hakkıyla yerine getirmekte. Daha önce düşündüğümüz bir projemizdi. Rahmetli Erol Kolçak ve Murat Göğebakan ile gerçekleştirmek için görüşmüştük. Kısmet olmadı. İnşallah güzel bir proje olacak. Uzun Adam ile Sayın Cumhurbaşkanımızın hayatını en güzel şekilde Türk sinema sahnesinde yer alacak" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Kültür Sanat

Recep Tayyip Erdoğan Murat Göğebakan Beyoğlu Mardin Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title