Haberler

Polislere, "Aile Mutluluğu ve Toplum Huzuru" eğitimi

Edirne'de polislere, "Aile Mutluluğu ve Toplum Huzuru" konulu eğitim verildi.

Edirne'de polislere, "Aile Mutluluğu ve Toplum Huzuru" konulu eğitim verildi.

İletişim uzmanı ve yazar Alişan Kapaklıkaya, Emniyet Müdürlüğü ve Trakya Kalkınma Ajansı işbirliğiyle Edirne Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen eğitimde sunumunu, polis-amir, gelin-kaynana ve ebeveyn-çocuk diyaloglarından verdiği örneklerle yaptı.

Örnekleri anlattığı sırada hayatından da kesitler sunan Kapaklıkaya, eğitime katılan polisleri güldürdü.

Yıllardır eşi ve ve annesi arasında kaldığını, bir konuda annesi baskın olduğunda eşine benzediği, eşi baskın olduğunda ise annesine benzediğine dair imalarda bulunulduğunu belirten Kapaklıkaya, "Önemli olan eş ve anne arasındaki iletişimi, arayı bulabilmektir" dedi.

Kapaklıkaya, ailede çocuğun gelişimi açısından anne ve babanın tutumunun önemli olduğunu, anne, baba ve öğretmenlerin öğrenciye ve evlatlarına karşı iletişiminin pozitif olması gerektiğini vurguladı.

Polisin, toplumun her kesimine hizmet verdiğini, bazen pazar günleri görev yazıldığı için çocuklarıyla zaman geçiremediğini ifade eden Kapaklıkaya,"Bu toplumun güvenliği için yapılan bir hizmettir. Ben de burada polislere hizmet etmekten gurur duyuyorum. Polis toplumun sığındığı bir limandır" diye konuştu.

Eğitime, Edirne Vali Yardımcısı Nedim Özırmak, Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu, Edirne Emniyet Müdürü Cemil Ceylan, Trakya Üniversitesi (TÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Pişkin, Edirne Cumhuriyet Başsavcısı Uğur Yiğitbilek, daire amirleri ve polisler katıldı.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Trakya Bölgesi Alişan Kültür Sanat Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title