Haberler

    Photoshop'un Ne Büyük Nimet Olduğunu Kanıtlayan 25 Ünlü Fotoğrafı

    Güncelleme:

    Bilboardlarda dergilerde gördüğümüz kusursuz ünlü fotoğraflarının aslında birer photoshop harikası olduğunu biliyor muydunuz?

    Bilboardlarda dergilerde gördüğümüz kusursuz ünlü fotoğraflarının aslında birer photoshop harikası olduğunu biliyor muydunuz? Şirketlerin kusursuzluk sunarak insanları kendine çekme politikasının ürünü olan bu fotoğraflarının orjinallerini görünce kendinize olan güveniniz yerine gelecek ve ünlülerin de bizim gibi sıradan insanlar olduğunu kavrayacaksınız.

    İşte photoshop'a olan derin saygımızı arttıracak Photoshop'un Ne Büyük Nimet Olduğunu Kanıtlayan 25 Ünlü Fotoğrafı;

    1# Angelina Jolie

    2# Avril Lavinge

    3# Beyonce

    4# Britney Spears

    5# Britney Spears

    6# Britney Spears

    7# Candice Huffine

    8# Cindy Crawford

    9# Fergie

    10# Gwen Stefani

    11# Jennifer Lawrence

    12# Justin Bieber

    13# Katy Perry

    14# Katy Perry

    15# Keira Knightley

    16# Kim Cattrall

    17# Kim Kardashian

    18# Kristen Stewart

    19# Lady Gaga

    20# Lindsay Lohan

    21# Madonna

    22# Madonna

    23# Miley Cyrus

    24# Miranda Kerr

    25# Penelope Cruz

    Kaynak: TheGeyik / Kültür Sanat

    Britney Spears Katy Perry Photoshop Madonna Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title