Haberler

Onur Yaprakcı ve Yakup Korkusuz'un yapımcılığını üstlendiği 'Oyun Bitti' filmi için start verildi

Güncelleme:

Matine Film şirketiyle Onur Yaprakcı ve Yakup Korkusuz'un yapımcılığını üstlendiği 'Oyun Bitti' filmi için yönetmen Gökhan Arı tarafından start verildi. Taner Şahin'in senaryosunu kaleme aldığı aksiyon-gerilim türündeki filmin çekimlerine bu hafta başlanacak. Oyuncu kadrosunda İlker Aksum, Can Nergis, Melih Selçuk, İlay Erkök, Abdül Süsler, Ali Oğuz Şenol, Nur Erkoç, Onur Yaprakcı, Bulut Genç, Doğaner Çıtak ve Oğuzhan Kansız yer alıyor. Film, ölümle yaşam arasındaki ince çizgide yaşanan kıyasıya bir mücadeleyi beyazperdeye taşıyacak.

Yapımcılığını Matine Film şirketiyle Onur Yaprakcı ve Yakup Korkusuz'un, yönetmenliğini Gökhan Arı'nın üstlendiği "Oyun Bitti" filmi için start verildi.

Senaryosunu Taner Şahin'in kaleme aldığı aksiyon-gerilim türündeki filmin ekibi geçtiğimiz cumartesi günü The Marmara Taksim Otel'de yapılan okuma provasında bir araya geldi.

İŞTE OYUNCU KADROSU

Oyuncu kadrosunda İlker Aksum, Can Nergis, Melih Selçuk, İlay Erkök, Abdül Süsler, Ali Oğuz Şenol, Nur Erkoç, Onur Yaprakcı, Bulut Genç, Doğaner Çıtak ve Oğuzhan Kansız'ın yer aldığı "Oyun Bitti"nin çekimlerine bu hafta başlanacak.

Film, ölümle yaşam arasındaki ince çizgide yaşanan kıyasıya bir mücadeleyi beyazperdeye taşıyacak.

SİLAHLAR GERÇEK ÇIKINCA...

2023 yılı içinde seyirciyle buluşması planlanan "Oyun Bitti" filminin konusu şöyle: Airsoft oyunlarına meraklı Cenk, Cihan ve arkadaşları, bir Rus airsoft takımının kendileriyle ucunda para ödülü olan bir maç yapmak istediklerini öğrenir.

Teklifi kabul eden ekip, oyunun oynanacağı adaya gider. Ancak oyun başladıktan kısa bir süre sonra yolunda gitmeyen bir şeyler olduğunu fark ederler.

Rus takımının elindeki silahlar gerçektir! Artık Rus takımı avcı, Cenk, Cihan ve arkadaşları ise avdır...

Kaynak: Magazinkolik / Kültür Sanat

Melih Selçuk Taner Şahin İlker Aksum Yönetmen Ali Oğuz Selçuk Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title