Haberler

    Mıknatıs Çocuk

    Müzikli çocuk oyunu "Mıknatıs Çocuk", 7 Ocak'ta Massk SAHNE'de.

    Müzikli çocuk oyunu "Mıknatıs Çocuk", 7 Ocak'ta Massk SAHNE'de...

    Televizyonda izlediği hayali süper kahramanlarından etkilenen ve onlardan biri olduğunu sanan kahramanımız, kendinin mıknatıslı olduğunu düşünür. Böyle bir oyun uydurduğu için yürümekte bile zorlanır çünkü kendini mıknatıslı sandığı için her tarafa yapışır. Bu durumdan rahatsız olmasına rağmen televizyondan etkilendiğini kabul etmeyen Mıknatıs Çocuk, yaşıtlarıyla iletişim kuramaz, bu nedenle de yalnızdır ve hiç arkadaşı yoktur. Bu durumun farkına varan iki arkadaş dedektifçilik oynayarak onu gizlice izler ve Mıknatıs Çocuk'u aslında mıknatıslı olmadığına ikna ederek sorunu çözerler. Böylelikle Mıknatıs Çocuk televizyonda izlediklerinin gerçek olmadığını anlar ve hayatta ki en güzel şeyin gerçek arkadaşlık olduğunu öğrenir.

    Bizler inandıklarımızın gerçek olduğunu sanırız, oysa ki bu her zaman böyle midir? Belki de içinde oyun oynayan çocuğu keşfeden herkes, en özelinde kendini 'mıknatıs' zannedebilir. Çocukken hayal dünyamızın içindeki gezintilerimizde belki de pek çoğumuz, sevdiği hayal kahramanın güçlerine sahip olduğunu hissetmiştir.

    Kim bilir aslında bizler kendimizi ne zannediyoruz, neredeyiz? Hepimiz kendimizi bir şeyler zannederiz çoğu zaman. Belki de hayatın anahtarı hissettiklerimizi çözmekte gizlidir. İçinde oyun oynamayı seven çocuğu yitirmemiş her insan, yaşamın içindeki gizli oyunları belki de Kendini Mıknatıs zanneden bu çocukla keşfedecektir.

    Yazan: Gu¨len İpek Abalı

    Yöneten: Birol Engeler

    Genel Sanat Yönetmeni: Suha Uygur

    Yapımcı: Filiz Senger

    Dekor-Kostüm: Kemal Sağbaş & Barış Sağbaş

    Müzik: Emre Bayar & Alpaslan Kaya

    Koreograf: Serkan Bozkurt

    Tasarım: Hande Dilek Akçam

    Ses-Işık: Sinem Akar

    Oyuncular: Erhan Temiz, Gamze Durmuş, Murat Akçay, Özge Ceylan Koruklu

    Tek perde, 50 dakika

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Kültür Sanat Haberler

    Görüntüleri televizyonda krize neden olan kadından açıklama var

    Görüntüleri televizyonda krize neden olan kadından açıklama var

    Aliyev Ankara'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC'yi tanımayan Azerbaycan'ın Dostluk Grubu adımını olumlu karşıladı

    Aliyev Ankara'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC'yi tanımayan Azerbaycan'ın Dostluk Grubu adımını olumlu karşıladı

    Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Borsada işlem ücreti alınacak

    Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Borsada işlem ücreti alınacak

    Bakmadan Geçme

    Hakan Çalhanoğlu hangi takımda oynuyor? Hakan Çalhanoğlu hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? 11 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Samet Akaydın hangi takımda oynuyor? Samet Akaydın hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? Merih Demiral hangi takımda oynuyor? Merih Demiral hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? 11 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 11 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 11 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Ahmetcan Kaplan hangi takımda oynuyor? Ahmetcan Kaplan hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? 11 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 11 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 11 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 11 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 11 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 11 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 11 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 11 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 11 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde 'İngiliz modeli' var

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde "İngiliz modeli" var

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title