Haberler

Konserde fenalık geçiren kadın hastaneye kaldırıldı

Güncelleme:

Kdz. Ereğli 23. Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali'nin ikinci gününde bir kadın yaşanan izdiham nedeniyle baygınlık geçirdi. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen E.K.'nin ilçede özel bir hastanedeki tedavisi sürüyor.

Konserde fenalık geçiren kadın hastaneye kaldırıldı

ZONGULDAK - Kdz. Ereğli 23. Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali'nin ikinci gününde bir kadın yaşanan izdiham nedeniyle baygınlık geçirdi.

Mary Jane ve Derya Uluğ'un sahne aldığı festivalin 2. gününde Ereğli'de konser alanı ve sahil bandı doldu, taştı. Konser alanının şarkılara eşlik eden E.K. yaşanan izdiham ve nemin yüksek olması sebebiyle fenalık geçirdi. Bir anda yere yığılan kadına çevredeki vatandaşlar yardımcı olmaya çalıştı. 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbarın ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri bayılan kadına olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Alanda görevli bir güvenlik görevlisinin kucağına aldığı kadın ambulansa kadar taşındı. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen E.K.'nin ilçede özel bir hastanedeki tedavisi sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Kültür Sanat

Ereğli Kültür Sanat Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title