Haberler

Kağıthane'de 'Kitap tadım günleri' başladı

Güncelleme:

Kağıthane'de 'Kitap tadım günleri' başladı Kağıthane Belediyesi'nin düzenlediği kitap okuma etkinliğinde; 15 dakika bir kitabı okuyan vatandaşlar, okuduğu kitaba ücretsiz sahip olabiliyor.

Kağıthane'de 'Kitap tadım günleri' başladı

İSTANBUL - Kağıthane Belediyesi'nin düzenlediği kitap okuma etkinliğinde; 15 dakika bir kitabı okuyan vatandaşlar, okuduğu kitaba ücretsiz sahip olabiliyor.

Kağıthane Belediyesi, okuma alışkanlığını arttırmak adına Kütüphaneler Haftasına özel olarak Merkez Mahallesi Meydanı'nda bir etkinlik düzenledi.

Etkinlik alanına gelen vatandaşlar stantlara konulan kitaplardan merak ettiğini alıp okuyabiliyor. Bir kitabı 15 dakika boyunca alanda okuyan vatandaş, isterse kitaba ücretsiz sahip oluyor. 'Kitap Tadım Günleri' adını alan etkinliğe her yaştan vatandaş katıldı. Çocuklar masal kitaplarına, yetişkinlerse tarih ve araştırma kitaplarına ilgi gösterdi. Etkinlik alanını bir günde 200'den fazla vatandaş ziyaret ederek hem kitap okudular, hem de beğendikleri kitapların sahibi oldular.

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin de etkinliğe katılarak vatandaşlarla birlikte kitap okudu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kaleme alınan 'Daha Adil Bir Dünya Mümkün' adlı kitabı okuyan Başkan Öztekin, alandaki gençlerle de yakından ilgilendi.

Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Kitap Tadım Günleri'nin 30 Mart Çarşamba günü sona ereceğini belirterek tüm kitapseverleri kitap okumaya Kağıthane Meydanı'na davet etti: " Burada vatandaşlarımız merak ettikleri kitabı 15 dakika süresince okuyor. Bir manada kitabı tadıyor. Eğer kitabı beğenirlerse hiçbir ücret ödemeksizin sahip olabiliyorlar. En çok da gençlerimiz etkinliğe rağbet gösterdi."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Kültür Sanat

Mevlüt Öztekin Kağıthane Kültür Sanat Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Bakmadan Geçme

Di Marzio kimdir? Di Marzio kaç yaşında, nereli, mesleği ne? LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title