Haberler

    Kadınlar, Filler ve Saireler

    Üç kadının trajikomik hikayesinin anlatıldığı tiyatro oyunu "Kadınlar, Filler ve Saireler", 29 Kasım'da Beşiktaş Kültür Merkezi'nde izleyicisiyle buluşuyor.

    Üç kadının trajikomik hikayesinin anlatıldığı tiyatro oyunu "Kadınlar, Filler ve Saireler", 29 Kasım'da Beşiktaş Kültür Merkezi'nde izleyicisiyle buluşuyor.

    "Yeni sezonun en iddialı oyunu" geliyor!

    Yunus Emre Gümüş'ün yazdığı, Özen Yula'nın yönettiği "Kadınlar, Filler ve Saireler..."; Vahide Perçin, Yasemin Çonka ve Açelya Topaloğlu'nun performanslarıyla hayat buluyor.Bu çok özel isimleri bir araya getiren Can Kahraman ise oyunun yapımcılığını üstleniyor.

    Kadınca çözümlere mizahi bir bakış...

    Komşu oldukları halde birbirine yabancı üç kadının, komik ve trajik varoluş mücadelesinin ele alındığı oyun; kadınların, erkeklerle ve yaşamla baş etme yöntemlerini mizahi ve vurucu bir dille anlatıyor.

    Hayatın akışında savrulan üç kadının, kendi dertlerine 'kadınca' çözüm arayışlarını sahneye taşıyan "Kadınlar, Filler ve Saireler..." birbirimize kenetlenmezsek olayların içinden çıkışımızın zor olduğunun altını çiziyor.

    Yazan: Yunus Emre Gümüş

    Yöneten: Özen Yula

    Oyuncular: Vahide Perçin, Yasemin Çonka, Açelya Topaloğlu

    Dekor Tasarımı: Barış Dinçel

    Kostüm Tasarımı: Nalan Alaylı

    Işık Tasarımı: Murat Demir

    Afiş Tasarımı & Fotoğraflar: Nevra Akbala

    Yapım Amiri: Mehmet Emin Önal

    Yönetmen Yardımcısı: Nevra Akbala

    Dekor Sorumlusu: Nuri Karaköse

    Dekor Asistanı: Gökhan Arınel

    Tekst Düzenleme: Özen Yula & Nevra Akbala

    Dış Sesler: Sungun Babacan & Nurgül Yeşilçay

    Medya İlişkileri: Dilay Kant

    Organizasyon: Funorg

    Yapımcı: Can Kahraman

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Beşiktaş Kültür Merkezi Emre Gümüş Özen Yula Kültür Sanat Haberler

    Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

    Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

    1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

    1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

    İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

    İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

    Bakmadan Geçme

    Havalar ne zaman ısınacak? Havalar ne zaman, hangi tarihte ısınıyor? Meteoroloji tarih vererek uyardı! Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? Prens 3. sezon var mı, nerede yayınlanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
    AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

    AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title