Haberler

    Fikrim Burada Peki Fonlar Nerede?

    Sen de fon fırsatlarından yararlanmak istiyorsun ama nereden başalayacağını ve kime danışacağını bilmiyor musun? O zaman bu oturuma seni de bekliyoruz!

    Sen de fon fırsatlarından yararlanmak istiyorsun ama nereden başalayacağını ve kime danışacağını bilmiyor musun?

    O zaman bu oturuma seni de bekliyoruz!

    Vizyon Atölyesi ev sahipliğinde Mehmet Uncu'nun yöneteceği oturumda dönemsel açılan fonlar ve şu an açık fon imkanları ile ilgili hem bilgi alabilecek hem de aklınızdaki sorulara cevap bulabileceksiniz

    Peki hangi fonlardan bahsedeceğiz?

    • IPA II (Horizon 2020)

    • Tübitak

    • KOSGEB

    • Sanayi Bakanlığı Teknogirişim Hibesi

    • Erasmus+ KA1

    • Erasmus+ KA2

    • Dubai Expo 2020

    • Nordic

    Akış:

    • 18.30-19.00: Fonlar hakkında bilgi

    • 19.00-19.30: Etkili başvuru yazım yöntemleri ve pratik tüyolar

    • 19.30-20.00: Soru-cevap

    Mehmet Uncu kimdir?

    Mardin doğumlu Mehmet Uncu, ODTÜ İktisat bölümünden mezun. Uncu, Davet edildiği ODTÜ Uluslararası İlişkiler Yüksek Lisans programında iktisat temelinde Orta Doğu iktisadi ekonomi üzerine uzmanlaştı ve Jean Monnet burs programı ile University of East Anglia'da Kalkınma Çalışmaları yüksek lisans derecesini tamamladı. Hacettepe Üniversitesi Nüfus Etütleri Enstitüsü'nün "Kadına Yönelik Aile içi Şiddet Araştırması" projesinin Trakya Bölgesi ekibinde ve ENCON firmasının "Ilısu Barajı Sosyal Etki Analizi" projesinde Dargeçit-Güçlükonak köyleri veri toplama ekibinde takım liderliği yaptı. UNHCR Ankara Ofisi Yeniden Yerleşim Birimi'nde ve Dicle Kalkınma Ajansı'nda uzman ve koordinatör olarak çalıştıktan sonra Tasarım Vakfı Genel Sekreterliğini yaptı. Bu sırada Bodrum Tasarım Köyü kurulumunun koordinasyonunda görev aldı. 2016 yılında ise Yurt dışı pazar araştırması, proje yazım-uygulama ve kalkınma çalışmaları konularında danışmanlık hizmeti sunan Uncu Consulting'i kurdu.

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Tübitak Dubai Kültür Sanat Haberler

    Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

    Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

    Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

    Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

    Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

    Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

    Bakmadan Geçme

    Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 3 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri!
    Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

    Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title