Haberler

Erol Büyükburç'un Sahnesi Boş Kalmayacak

Sanatçı Erol Büyükburç'un vefatı- Evinde ölü bulunan Türk pop müziği sanatçısı Erol Büyükburç, ekibiyle yarın akşam Bursa'nın Nilüfer ilçesinde konser vermeyi planlıyordu Evinde ölü bulunan Türk pop müziği sanatçısı Erol Büyükburç, ekibiyle yarın akşam Bursa'nın Nilüfer ilçesindeki bir eğlence merkezinde konser vermeye hazırlanıyordu.

Sanatçı Erol Büyükburç'un vefatı- Evinde ölü bulunan Türk pop müziği sanatçısı Erol Büyükburç, ekibiyle yarın akşam Bursa'nın Nilüfer ilçesinde konser vermeyi planlıyordu Evinde ölü bulunan Türk pop müziği sanatçısı Erol Büyükburç, ekibiyle yarın akşam Bursa'nın Nilüfer ilçesindeki bir eğlence merkezinde konser vermeye hazırlanıyordu.Eğlence merkezinin işletmecisi Yusuf Sabahyıldızı, Büyükburç'un ölümünden dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirerek, "Pop müzik tarihimizin en önemli isimlerinden Erol Büyükburç ile yarın bir konser planlamıştık. Heyecanla konseri bekliyorduk. Günler önceki bir telefon görüşmesinde bize çocuk gibi heyecanlı olduğunu söylemişti. 'Çocuklar çok iyi olacak, müthiş konser olacak' demişti. Biz de cuma gecesini heyecanla beklerken böyle bir haberle yıkıldık" dedi.Büyükburç'un ekibiyle görüştüğünde dün gece geç saatlere kadar prova yaptıklarını öğrendiğini belirten Sabahyıldızı, "Yorgun olmasına rağmen büyük bir heyecanla gece geç saatlere kadar konser için hazırlandıklarının bilgisini aldık. Muhtemelen yaşı bu heyecanı taşımasına çok fazla müsaade etmedi. Konsere şehirde müthiş bir ilgi vardı. Çok keyifli bir konser bekliyorduk" diye konuştu.- "Onun şarkılarını hep birlikte söyleyeceğiz"Sanatçının ölümünün ardından ekibiyle tekrar görüştüklerini ifade eden Sabahyıldızı, şöyle devam etti: "Onları bize, 'bu konseri çok istiyordu. Konseri gerçekleştirmemiz gerekiyor. Biz yarın bütün ekip aynı saatte orada olacağız. Erol Büyükburç sahnedeymiş gibi onun şarkılarını hep birlikte söyleyeceğiz' dediler. Yarın bütün ekibi, organizatörü, menajerleri, yapımcıları, orkestrası ve sanatçı arkadaşları burada olacak. Hatta yaptığımız görüşmelerde değerli sanatçımız Murat Evgin'in de burada olacağını söylediler. Yarın bu konser bir anma gecesine dönüşecek. Yarın bütün sevenlerini buraya bekliyoruz." Sabahyıldızı ayrıca, konser için bilet alan müşterilerin ücretlerinin iade edileceğini belirterek, anma konserine gelenlerden herhangi bir ücret talep edilmeyeceğini söyledi. -Sanatçı Erol Büyükburç'un vefatı

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Erol Büyükburç Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title