Haberler

Erkin Koray hayatını kaybettiği Toronto'da defnedilecek

Güncelleme:

Pazartesi günü Toronto'da hayatını kaybeden usta sanatçı Erkin Koray'ın cenaze bilgileri belli oldu. Koray, vasiyeti gereği kızının yaşadığı Toronto'da yarın son yolculuğuna uğurlanacak.

Rock müziğinin efsane sanatçılarından Erkin Koray, akciğer sönmesi nedeniyle tedavi gördüğü Toronto'daki hastanede pazartesi günü yaşamını yitirdi. Usta sanatçı yarın Toronto'da defnedilecek.

HAYRANLARI İÇİN TOPLANTI YAPILACAK

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, arkasından görkemli bir cenaze töreni yapılmasını istemeyen, sıradan biri gibi sessiz sedasız defnedilmek isteyen Erkin Koray'ın Kanada'daki cenaze töreni bilgileri belli oldu. 24 Haziran 1941'de Türkiye'de doğan Mustafa Erkin Koray'ın sevenleri için 11 Ağustos Cuma günü 11.00 ile 12.00 arasında küçük bir toplantı düzenlenecek. Sanatçı toplantının ardından Toronto'daki Westminster Mezarlığı & Anıt Mezarı'na defnedilecek.

Erkin Koray, vefat etmeden önce kızı Damla Koray'a son albümünü teslim etmişti.

Erkin Koray hayatını kaybettiği Toronto'da defnedilecek

Erkin Koray hayatını kaybettiği Toronto'da defnedilecek

Ecem Altan
Haberler.com - Kültür Sanat

Erkin Koray Toronto Magazin Kültür Sanat Güncel Haberler

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Bakmadan Geçme

Blum coin ne zaman listelenecek? Cuma mesajları | Anlamlı, kısa, ayetli, dualı ve hadisli hayırlı cumalar mesajları nedir? Dualı, anlamlı, güzel ve ayetli Cuma mesajları! 31 Mayıs resimli Cuma sözleri neler? #129330 İnstagramda sorun mu var 31 Mayıs 2024? #129300 İtalya Türkiye milli maç ne zaman? A Mili Takım 2024 hazırlık maçı ne zaman? #128681 #127987 31 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 31 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 31 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 31 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 31 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 31 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 31 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Liseliler dikkat! Devamsızlık 5 gün olursa teşekkür belgesi alınır mı? Lisede devamsızlık 5 gün olunca belge veriliyor mu?
Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

500

Yorumlar (26)

mahmut:

isabet olmuş.. bizde istemiyoruz zaten

57
99
yanıtYanıtla
mardinli yiğit:

sen istemiyosun..

yanıt27
yanıt8
Halil yılmaz:

Bu tipler böyledir; bu ülkede doğar, bu ülkede meşhur olur, bu ülkede adam olur, bu ülkede para kazanır ama bu ülkeyi de halkını da sevmezler. Millete tepeden bakan, yumurtadan çıkıp kabuğunu beğenmeyen tiplerdir bunlar. Yine de Allah rahmet eylesin diyelim

75
73
yanıtYanıtla
Volkan Öztürk:

he he he çok bilmiş profesör adamın vasiyeti bu işte önce sen adamın vasiyetine saygı duy nerden biliyorsun ülkesini halkını sevmediğini boş yapma

yanıt4
yanıt0
Uğur Deniz:

Ne alaka kızı orda yaşıyor en azından kızı mezarına gider dua eder senmi gitcen adamin mezarına boş boş konusuyon işiniz gücünüz fesatlık olmus

yanıt4
yanıt0
Mehmet Kısaoğlu:

Burda kimsesi yoksa kızı da orada yaşıyormuş zaten hiç degilse kızı arada mezarını ziyaret eder Fatiha okur.

109
23
yanıtYanıtla
mahmut:

Ne fatiha okuyacak abi adam müslüman mı onu bile bilmiyoruz

yanıt17
yanıt32
Sevda Gül :

Hergün Ezan sesi yilda bir ziyaretten daha iyidir

yanıt10
yanıt20
GÖBEĞİNİ KAŞIYAN ADAM :

Tanımam etmem ama şarkılarını severim. Herkese de nasip değil işte bu topraklarda gömülmek. O istememiş, nasip etmeyene bakmak lazım. Allah günahlarını affetsin.

50
60
yanıtYanıtla
Ülkü Bozkurt:

sanki mekke de yaşıyon

yanıt28
yanıt11
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title