Haberler

Can Bonomo, Yavuz Seçkin ve Mete Horozoğlu'ndan Kıbrıs Çıkarması

Güncelleme:

YDÜ 25. Yıl Etkinlikleri; Mete Horozoğlu söyleşisi ve Yavuz Seçkin'in stand-up gösterisinin ardından, Can Bonomo konseriyle harika bir açılış yaptı.

Eğitim-öğretimde 25. yılını kutlayan Yakın Doğu Üniversitesi'nin (YDÜ) 25. Yıl Etkinlikleri; Mete Horozoğlu söyleşisi ve Yavuz Seçkin'in stand-up gösterisinin ardından, Can Bonomo konseriyle harika bir açılış yaptı!

Yakın Doğu Üniversitesi'nin kuruluşunun 25. yılı dolayısıyla düzenlenen "25. Yıl Etkinlikleri"nin açılışı, birbirinden ünlü konuklara ev sahipliği yaptı. Etkinliklerde, oyuncu Mete Horozoğlu'nun öğrencilerle gerçekleştirdiği sohbet havasındaki söyleşinin ardından ünlü stand-up sanatçısı Yavuz Seçkin'le kahkaha dolu dakikalar yaşandı. Geceye şarkılarıyla eşlik eden Ahmet Evran ve Grup Frekans'ın ardından, unutulmaz bir konser veren Can Bonomo ise sevilen şarkılarını YDÜ'lü gençlerle birlikte söyledi.

"Nefes", "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" ve "Kayıp" gibi projeleriyle adından sıkça söz ettiren başarılı oyuncu Mete Horozoğlu; YDÜ öğrencileriyle gerçekleştirdiği söyleşide gençlerin, dizi-film sektörü, oyunculuk, sanat ve kendi hayatıyla ilgili merak dolu sorularını da yanıtladı. Üniversite gençleriyle bir araya gelmenin kendisi için samimiyeti ifade ettiğini belirten Horozoğlu; sanatın, ego üzerinden yapılan bir iş olduğunu fakat sanat için egonun alt edilmesi gerektiğini vurgularken, "Sanat, memleket için yapıldığında yüceleşiyor" şeklinde konuştu.

YDÜ 25. Yıl Etkinlikleri kapsamında "Umutlu Kahkahalar" adlı stand-up gösterisini sahneleyen Yavuz Seçkin; kendine has mizahıyla öğrencilere kahkaha dolu dakikalar yaşattı. Birbirinden renkli şovlarının yanı sıra, yaptığı taklitlerle ara ara salondaki öğrencilerin de arasına karışıp öğrencilerle sohbet eden Seçkin; üniversite seyircisinin en zor, en seçici ve en zeki izleyici kitlesi olduğunu, bu nedenle asıl er meydanının üniversite sahneleri olduğunu belirtti.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Mete Horozoğlu Yavuz Seçkin Can Bonomo Kıbrıs Kültür Sanat Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Canlı anlatım! Kıran kırana maçta tempo yüksek

Canlı anlatım! Kıran kırana maçta tempo yüksek

Bakmadan Geçme

DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri! Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok?
Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title