Haberler

BluTV'nin merakla beklenen orijinal dizisi MAGARSUS

Güncelleme:

Hepsiburada Premium'un katkılarıyla 10 Ağustos'ta izleyiciyle buluşuyor

Berkay Ateş, Çağlar Ertuğrul, Merve Dizdar ve Ercan Kesal'ın başrolünde yer aldığı, kadrosuyla şimdiden 2023'ün en iddialı yerli yapımlarının arasına giren Magarsus'un ilk iki bölümü Blutv'de 10 Ağustos'ta izleyicilerle buluşacak.

Magarsus, Çukurova'nın bir sahil ilçesi olan Sarıbahçe'de narenciye ticareti yapan Kurak Ailesi'nin hem kendi içlerinde cereyan eden hem de bölgede hakimiyet kurmaya çalışan dış güçlerle olan mücadelesini konu ediyor. Çekimleri Adana'nın Karataş, Sarıçam ve Yumurtalık ilçelerinde geçen dizinin set süresi ise yaklaşık 2 ay sürdü. Yılın heyecanla beklenen dizisi Magarsus, 7. Berlin TV Series Festivali'nin "Special Mention" kategorisinde başarılı oyuncu kadrosuyla "Stellar Cast" Ödülü'ne layık görüldü. Magarsus'un basın ön gösterimi ise 7 Ağustos 2023 Pazartesi günü Soho House'da özel bir etkinlikle yapıldı.

BluTV'nin merakla beklenen orijinal dizisi MAGARSUS

Blutv CMO'su Merve Naz Atmaca Özdurak konuşmasında""Türkiye'nin ilk ve lider yerli video platformu olarak bu toprakların hikayelerinin gücüne inanıyoruz. Magarsus hem senaryosu hem de oyuncu kadrosuyla ilk günden beri bizi çok heyecanlandıran bir proje, tanıtımlara aldığımız olumlu geri dönüşler ve izleyicideki heyecan ise yılın dizisi olacağına inancımızı perçinledi. Hepsiburada Premium ile geçtiğimiz sene başlayan başarılı iş birliğimiz çerçevesinde Blutv'nin premium içeriklerini Hepsiburada Premium üyelerine ulaştırıyoruz. Hepsiburada Premium'un katkılarıyla Magarsus'un daha geniş kitlelere ulaşacak olmasından mutluyuz ve herkesi 10 Ağustos'ta Magarsus'un ilk 2 bölümü için Blutv'ye davet ediyoruz." dedi. "

BluTV'nin merakla beklenen orijinal dizisi MAGARSUS

Hepsiburada Pazarlama Grup Direktörü Görkem Dereli ise, "Türk yapımlarının tüm dünyadaki başarısı hepimizin göğsünü kabartıyor. Bu anlamda Türk yapımlarına olan katkılarından dolayı Blutv'ye teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Hepsiburada Premium, Hepsiburada'nın üyelik bazlı sadakat programı ve üyelerine birçok fayda sağlıyor. Geçtiğimiz ay 1. yılını kutladığımız ve şu an 1.3M üyesi olan Hepsiburada Premium'un en önemli ayrıcalıklarından biri - yola çıktığımız ilk günden beri bizimle olan - hediye BluTV üyeliği. Bu güzel iş birliğimizin, uzun yıllar devam etmesini umuyoruz. Yılın en iddialı yerli yapımlarının arasına giren Magarsus'u merakla bekleyen tüm izleyicileri Hepsiburada Premium'un ayrıcalıklı dünyasına da bekliyoruz." dedi.

BluTV'nin merakla beklenen orijinal dizisi MAGARSUS

Üyelik boyunca "Premium" izleme ayrıcalığı

Hepsiburada Premium'un katkılarıyla ekrana gelen Magarsus'u, Premium üyeleri üyelik süreleri boyunca hediye BluTV üyelikleri sayesinde 10 Ağustos'tan itibaren izleyebilecekler. Geçtiğimiz ay birinci yıldönümünü kutlayan Hepsiburada Premium'un 1 milyondan fazla üyesi bulunuyor.

Hepsiburada Premium hakkında:

Hepsiburada'nın üyelik bazlı sadakat programı Premium, ilk ayı 1 TL, sonraki aylarda ise ayda 14,90 TL'ye Hepsiburada müşterilerine hediye BluTV üyeliğinin yan sıra pek çok ayrıcalık sunuyor. Hepsiburada Premium üyeleri; program kapsamında ücretsiz kargo, %3 Hepsipara kazancı, ücretsiz randevulu teslimat, %50 indirimli mobilya ve lastik montajı, ücretsiz kapında iade, çağrı merkezi önceliği, ücretsiz market teslimatı gibi önemli hizmetlere erişebiliyorlar.

BluTV Hakkında:

BluTV, Türkiye'nin lider yerli online platformu ilk olarak 2016'da ülkemizde, ardından 2018'de

Orta Doğu ve Kuzey Afrika'da hizmete giren; tüm dünyada Türkçe ve Arapça konuşan tüm izleyicilere sunulan önde gelen abonelikli online video izleme platformudur.7. yılını tamamlarken dünya çapında milyonlarca kişiye ulaşan BluTV orijinal içerikleri, belgeselleri, programları, Türk dizileri & filmleri, Hollywood ve uluslararası dizi ve filmleri içeren geniş bir içerik yelpazesi sunmaktadır.2021 yılında Warner Bros. Discovery ile stratejik ortaklık kuran BluTV, discovery+ içeriklerini platforma eklerken Discovery, Discovery Science, Eurosport 1 ve. Eurosport 2 gibi prestijli kanallarla beraber bünyesinde izleyicilerine ücretsiz canlı yayın kanal imkanı sunmaktadır. Dünya çapında milyonlarca insana ulaşan 60'tan fazla orijinal içeriği, üyelerine 10.000 saatten fazla premium içerik izleme seçeneği sunan BluTV, global olarak en geniş Türk içerik portföyünü tek çatı altında toplamaktadır.

Kaynak: Haberler.com / Kültür Sanat

Hepsiburada BluTV Advertorial Haberler Yaşam Kültür Sanat Haberler

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Erdoğan'ın imzasıyla 5 isim görevden alındı! Devlet Denetleme Kurulu Başkanlığı'na Salih Tanrıkulu atandı

Erdoğan'ın imzasıyla 5 isim görevden alındı! Devlet Denetleme Kurulu Başkanlığı'na Salih Tanrıkulu atandı

Bipolar adam dehşet saçtı! Eşini boğduktan sonra kendini astı

Bipolar adam dehşet saçtı! Eşini boğduktan sonra kendini astı

Bakmadan Geçme

7 HAZİRAN 2024 ANLIK ALTIN FİYATLARI! Bugün altın ne kadar, kaç TL? YKS öncesi ÖSYM uyardı! #128226 ÖSYM adaylara hangi uyarılarda bulundu? CUMA NAMAZI SAATİ İL İL 7 HAZİRAN | İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa Cuma namazı kaçta okunuyor? Diyanet'in Cuma namazı vakitleri! BİM AKTÜEL KATALOĞU 7 HAZİRAN CUMA! BİM aktüel ürünler kataloğunda bugün neler satışa çıktı? Araç aksesuarları, bisiklet, tencere seti... TYT saat kaçta başlıyor? TYT saat kaçta başlayıp kaçta bitecek? CUMA MESAJLARI 7 HAZİRAN: En anlamlı, en yeni Cuma mesajları neler? Hadisli ve dualı Cuma sözleri! Kısa, ayetli ve dualı Cuma mesajları hangisi? HAFTA SONU HAVA DURUMU 8-9 HAZİRAN | Hafta sonu hava sıcaklığı kaç derece olacak? İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? Zilhicce ayı ne zaman başlıyor? Zilhicce orucu ne zaman tutulur? Zilhicce ayında hangi ibadetler yapılır? Memur, SSK ve BAĞ-KUR emeklileri Temmuz maaş zam oranı belli oldu mu? 2024 Temmuz zam oranı ne olacak? BABALAR GÜNÜ NE ZAMAN 2024? #129492 Babalar günü hangi gün, Haziran'ın kaçında? #127873 KURBAN BAYRAMI EMEKLİ İKRAMİYESİ ÖDEME TAKVİMİ 2024! Emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? Emekli ikramiyesi sorgulama Fenerbahçe seçimi ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe başkanlık seçimi hangi gün, nerede yapılacak? Burcu Kara ne ameliyatı oldu? Burcu Kara'nın sağlık durumu nasıl? Işın Karaca kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Işın Karaca kaç yaşında, nereli? Işın Karaca biyografisi!
Benzin ve motorine indirim! Fiyatlar gece yarısı güncellendi

Benzin ve motorine indirim! Fiyatlar gece yarısı güncellendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title