Haberler

'Bihter' filminden yeni görüntü sosyal medyayı ikiye böldü! "Bu ne Barbie mi çekiyorlar?"

Güncelleme:

Aşk-ı Memnu uyarlaması 'Bihter' filminden yeni görseller paylaşıldı. Daha önce iki kez dizi olan hikaye bu sefer beyazperdeye taşınacak. Filmde Bihter rolünde Farah Zeynep Abdullah olacak. Ancak filmden paylaşılan son fotoğraflar tartışmaları beraberinde getirdi. Diziyle karşılaştırma yapanlar "Bu ne Barbie mi çekiyorlar?" diyerek tepki gösterirken, kimi seyirciler de ilk sahneleri çok beğendi.

Daha önce Müjde Ar ve Beren Saat'in canlandırdığı Bihter karakteri beyazperdede boy gösterecek. Beren Saat ile hafızalara kazınan ve finaliyle hala reytinglerde zirveyi zorlayan Aşk-I Memnu yapımının uyarlaması 'Bihter' filminden yeni fotoğraflar geldi.

Fotoğraflarda Bihter karakterini canlandıracak Farah Zeynep Abdullah yer alıyor. Farah Zeynep Abdullah'ın partneri ise Boran Kuzum olacak.

SEYİRCİ İKİYE BÖLÜNDÜ

Merakla beklenen projeden gelen yeni görseller sosyal medyada tartışmalara yol açtı. Seyircilerin bir kısmı bir önceki projeyle kıyaslama yaparken ve "Olmamış." derken, kimileri de Barbie filmine benzetti. "Bu ne Barbie mi çekiyorlar?", "Beyaz elbise hiç olmuş mu?" yorumları yapıldı.

Bazı seyirciler ise "Çok iyi.", "İşte hakiki Bihter budur.", "Aşırı merak ettim." yorumlarında bulundu.

'Bihter' filminden yeni görüntü sosyal medyayı ikiye böldü! 'Bu ne Barbie mi çekiyorlar?'

AMAZON PRİME'DA YAYINLANACAK

Bihter filmi Amazon Prime Video platformunda yayınlanacak. Filmin oyuncu kadrosunda Boran Kuzum, Osman Sonant, Hande Ataizi, Helin Kandemir, Nezaket Erden, Lorin Merhart, Mert Can Tekin, Mert İnce gibi isimler yer alacak.

Fenomen karakterlerden birisi olan Firdevs'i yeni uyarlamada Hande Ataizi canlandıracak. Firdevs karakterini dizide Nebahat Çehre oynamıştı. Hazal Kaya'nın oynadığı Nihal karakterini ise genç oyuncu Helin Kandemir canlandıracak.

Zerrin Tekindor'un oynadığı Matmazel karakterine ise yeni uyarlamada Ebru Özkan hayat verecek. Filmin 2023 yılı sonunda yayınlanması bekleniyor.

Haberler.com / Sumru Tarhan - Kültür Sanat

Farah Zeynep Abdullah Dizi Magazin Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title