Haberler

    Beyaz Geceler

    Deniz Hamzaoğlu'nun uyarlayıp yönettiği "Beyaz Geceler" tiyatro oyunu, 19 Kasım'da Hayal Perdesi Beyoğlu sahnesinde.

    Deniz Hamzaoğlu'nun uyarlayıp yönettiği "Beyaz Geceler" tiyatro oyunu, 19 Kasım'da Hayal Perdesi Beyoğlu sahnesinde...

    "Bir anlık mutluluk koca bir ömürde az şey mi?" diyor Dostoyevski'nin kaleminden Hayalperest… Doyumsuz bir çağda yaşayan bizleri şaşkına uğratarak… İnsan ruhunun zarifliğini; aşkın, aslında aşık olanın ruhu kadar güzel olabileceğini ve birini severken onu yargılamadan, incitmeden, öfke duymadan, sadece değer vererek sevmemiz gerektiğini ifade eden destansı bir öykü Beyaz Geceler… Bu çağda nefret duyarak seven, belki sahip olmayı sevmek sanan bizlere bir sevgi pusulası olur ümidiyle, Yabancı Sahne, sezonun ikinci yeni oyunu Beyaz Geceler'i sizlere sunmaktan gurur ve mutluluk duyar."

    Yazan: Fyodor Mihayloviç Dostoyevski

    Çeviren: Anzhela Barshchevskaya

    Uyarlayan & Yöneten: Deniz Hamzaoğlu

    Oynayanlar: Gülay Say, Deniz Hamzaoğlu, Ömer Kaya, Seçkin Zenginler, Doğa Demirhan

    Müzik: Doğa Demirhan

    Yönetmen Yardımcısı: Yiğit Kocabıyık

    Kostüm Tasarım: Gülay Say

    Kostüm Uygulama: Bukalemun Fikir Sanat Moda

    Işık Tasarım: Doğa Demirhan

    Işık Kumanda: Doğukan Mutlu, Safa Gerz

    Sahne Amiri: Fatma Yılmaz

    Asistan: Murat Mendeş

    Fotoğraf ve Teaser: Osman Moustafa, Cem Balaban

    Afiş – Görsel Tasarım: Yiğit Kocabıyık

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Dostoyevski Beyoğlu Gülay Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title