Haberler

'Bence Hiç Komik Değil' kapalı gişe oynadı

USTA oyuncular Haldun Boysan, Yosi Mizrahi ve birçok oyuncunun rol aldığı 'Bence Hiç Komik Değil' isimli tiyatro oyunu kapalı gişe oynadı.

USTA oyuncular Haldun Boysan, Yosi Mizrahi ve birçok oyuncunun rol aldığı 'Bence Hiç Komik Değil' isimli tiyatro oyunu kapalı gişe oynadı. Bir çiftin düğününden sonra yaşadıkları aksilikleri konu alan oyun tiyatroseverleri hem şaşırttı hem güldürdü.

Usta oyuncular Haldun Boysan ve Yosi Mizrahi ile Elif Çelik, Sibel Tomaç gibi önemli oyuncuların kadrosunda yer aldığı "Bence Hiç Komik Değil" isimli tiyatro oyunu, kapalı gişe oynandı. Başakşehir Belediyesi Emin Saraç Kültür Merkezi'nde oynanan oyunu yaklaşık 600 kişi izledi.

İZLEYENLERİN ELLERİNİ ÖPTÜ

Oyunda büyük bir düğünle evlenen Asya ve Ahmet çiftinin düğünden sonra evlerine geldikleri sırada yaşadıkları aksilikler komedi türünde anlatıldı. 'Asya' karakteri, oyun gereği düğün davetlisi kabul edilen izleyicilerin elini tek tek öptü. Kendilerini oyunun içinde bulan tiyatroseverler, oldukça eğlendi. İki perdelik oyunda adeta kahkaha tufanı yaşandı. Oyuncular, oyunun sonunda izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

Üstlendiği başrolün yanı sıra oyunun yönetmeni de olan Yosi Mizrahi, oyun sonunda yaptığı konuşmada, Başakşehir Emin Saraç Kültür Merkezi sahnesini sanatseverlerin kullanımına sunduğu için Başakşehir Belediyesi'ne teşekkür etti. İzleyicinin önemine de dikkat çeken Mizrahi, "Tiyatro sahnesiz yapılır ama seyircisiz yapılamaz" dedi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Kültür Sanat

Yosi Mizrahi Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title