Haberler

"Aydede Ezgi Mola'nın Yeni Filmi !

Güncelleme:

Ezgi Mola'nın başrolünde olduğu, Abdurrahman Öner'in, buruk bir anne-oğul hikayesini anlattığı ilk uzun metraj sinema filmi 'AYDEDE', 5 Ekim'de izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Abdurrahman Öner'in yazıp yönettiği "Aydede"de; Ezgi Mola'nın yanısıra Bilal Çilek, Mehmet Özgür, Ayşenil Şamlıoğlu, Reha Özcan, Banu Fotocan, Emirhan Ateş ve Nalan Kurucim gibi oyuncular yer alıyor.

'Aydede Ezgi Mola'nın Yeni Filmi !

Yapımcılığını Arzu Şenses Öner'in, yönetmenliğini ve senaryosunu Abdurrahman Öner'in üstlendiği, görüntü yönetmenliğini Meryem Yavuz'un ve sanat yönetmenliğini Elif Taşçıoğlu'nun yaptığı 'AYDEDE' filmi aynı zamanda bu sene 25.si gerçekleşecek olan Uluslararası Adana Film Festivali'nde yarışan filmler arasında.

Aydede, Antalya'nın küçük bir köyünde E.T.'nin yerli versiyonu Badi'yi izleyip hayaller kuran öfkeli bir çocuk ile, başına bela olan bir miras ve başka birine kayan mahcup gönlüyle başı dertte genç bir annenin buruk hikayesini anlatıyor.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Ezgi Mola Magazin Kültür Sanat Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title