Haberler

Avcılar'da Cumhuriyeti Anlamak adlı söyleşi gerçekleştirildi

Güncelleme:

Avcılar Belediyesi tarafından Cumhuriyetin 100'üncü yılı vesilesiyle Sinan Meydan ile Cumhuriyetin 100'üncü yılında 'Cumhuriyeti Anlamak' adlı söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşi programına Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli ve çok sayıda ilçe sakini katılım gösterdi.

Avcılar Belediyesi tarafından Cumhuriyetin 100'üncü yılı vesilesiyle Sinan Meydan ile "Cumhuriyetin 100'üncü Yılında Cumhuriyeti Anlamak" adlı söyleşi gerçekleştirildi.

Avcılar Belediyesi tarafından Cumhuriyetin 100'üncü yılı nedeniyle Barış Manço Kültür Merkezi'nde Sinan Meydan'ın konuk olduğu "Cumhuriyetin 100'üncü Yılında Cumhuriyeti Anlamak" adlı söyleşi gerçekleşti. Söyleşiye Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli ve çok sayıda ilçe sakini katıldı.

"Umudumuz var, gelecek çok daha güzel olacak"

Söyleşi hakkında konuşan Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, "Cumhuriyetin 100'üncü yılını etkinliklerle kutluyoruz. Aya yayılan ve tüm yıl boyunca Cumhuriyeti kutlayacağız. Sinan Meydan ile birlikteydik. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve dava arkadaşlarını, silah arkadaşlarını ve Kurtuluş Savaşı sürecindeki yaşananları anlattı. Dinleyiciler, izleyicilerle büyük bir heyecanla ve iki saati aşan bir etkinlikle bugün Cumhuriyeti ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü konuştuk. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkeleri ve Cumhuriyet hala güncel ve ikinci yüzyılda, cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında yapacağımız daha çok şey var. Mutlaka yapacağız, gelecekten de umutluyuz. Sinan Bey de son söz olarak bunu ifade etti. Umudumuz var, gelecek çok daha güzel olacak" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Kültür Sanat

Turan Hançerli Sinan Meydan Avcılar Yerel Kültür Sanat Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'ye iade-i ziyaret için tarih verdi: Kurban Bayramı'ndan önce kendisine ziyarette bulunacağım

Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'ye iade-i ziyaret için tarih verdi: Kurban Bayramı'ndan önce kendisine ziyarette bulunacağım

Bakmadan Geçme

LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları! Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 1 Haziran Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi
Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller hayatını kaybetti

Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller hayatını kaybetti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title