Haberler

52. Uluslararası Antalya Film Festivali - "Artık Hayallerim Var" Belgeselinin Galası

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Belgeselin yönetmeni Nefin Dinç'in bebeğiyle ilgilenmesi- Galadan ve aktılımcılardan detay- Belgeselin yönetmeni Nefin Dinç'in söyleşideki konuşması 52. Uluslararası Antalya Film Festivali- Ulusal Yarışma filmi "Artık Hayallerim Var" belgeselinin galası yapıldı 52. Uluslararası Antalya Film Festivali'nin Ulusal Yarışma filmi "Artık Hayallerim Var" belgeseli, izleyici ile buluştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Belgeselin yönetmeni Nefin Dinç'in bebeğiyle ilgilenmesi- Galadan ve aktılımcılardan detay- Belgeselin yönetmeni Nefin Dinç'in söyleşideki konuşması 52. Uluslararası Antalya Film Festivali- Ulusal Yarışma filmi "Artık Hayallerim Var" belgeselinin galası yapıldı 52. Uluslararası Antalya Film Festivali'nin Ulusal Yarışma filmi "Artık Hayallerim Var" belgeseli, izleyici ile buluştu.Antalya Kültür Merkezi'ndeki (AKM) Aspendos Salonu'nda gerçekleştirilen galaya, belgeselin yönetmeni Nefin Dinç ve belgeselde yer alan bazı gençler katıldı.Belgeseli, Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması Jüri Başkanı Ömer Vargı ve diğer jüri üyeleri izledi. Çok sayıda sinemaseverin de izlediği belgeselin söyleşisi ise Perge Salonu'nda gerçekleştirildi.Yönetmen Dinç, belgeselde, "size tüm dünyaya duyurabileceğiniz tek bir cümle hakkı verseler o cümleniz ne olur" sorusuna yanıt arandığını ve 6 şehirden binin üzerinde genç arasından seçilen 72 öğrenciyle yola çıktıklarını söyledi.Belgeselin " Türkiye'de demokrasi ve insan hakları" üzerine kısa film çeken gençlerin hikayesine odaklandığını kaydeden Nefin Dinç, gençlerin film çekerken karşılaştıkları zorluklar, bütün engellere rağmen kendi seslerini duyurabilmelerinin işlendiğini kaydetti.Proje sonunda öğrencilerin de kendisinin de değiştiğini anlatan Dinç, "Türkiye'yi 1.5 sene boyunca 72 öğrenciyle gezince ben de çok şey öğrendim" dedi.Projenin, "bu öğrenciler sinema sektörüne girsin ve hayatlarını kazansın" gibi bir amacının bulunmadığını vurgulayan Nefin Dinç, amacın, projede yer alan gençlerin "demokrasi ve insan hakları" üzerine düşünmesinin sağlanması olduğunu dile getirdi.Dinç, proje sonunda 600 saatlik ham görüntüleri bulunduğunu ve bunu kurguyla bir saate indirdiklerini de sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Ömer Vargı Türkiye Antalya Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title