Haberler

32. Ankara Film Festivali'nin açılış töreninde "Onur Ödülleri" sahiplerini buldu

Güncelleme:

32. Ankara Film Festivali'nin açılış töreninde "Onur Ödülleri" sahiplerini buldu Dünya Kitle İletişimi Araştırma Vakfı tarafından düzenlenen 32. Ankara Film Festivalinin açılış töreninde festivalin "Onur Ödülleri" sahiplerini buldu.

32. Ankara Film Festivali'nin açılış töreninde "Onur Ödülleri" sahiplerini buldu

ANKARA - Dünya Kitle İletişimi Araştırma Vakfı tarafından düzenlenen 32. Ankara Film Festivalinin açılış töreninde festivalin "Onur Ödülleri" sahiplerini buldu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın desteğiyle, Dünya Kitle İletişimi Araştırma Vakfı tarafından düzenlenen 32. Ankara Film Festivalinin açılış töreninde festivalin "Onur Ödülleri" sahiplerini buldu. 32. Ankara Film Festivalinin açılış törenine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen katıldı. Ödül töreni öncesi kendisine plaket verilen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "İyi akşamlar diliyorum. 2019 yılında göreve başladıktan sonra 3 yıldır festivale destek olmaya çalışıyoruz. Ankara halkına şu mesajı vermeye çalışıyorum. Artık sanata saygı duyan bir yönetim var. Sanat faaliyetlerini Ankara'nın her yanında yaygınlaştırmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

32. Ankara Film Festivali "Kitle İletişim Ödülüne" ünlü yönetmen ve senarist Gani Müjde layık görüldü. Eşi Belma Canciğer tarafından ödülü takdim edilen Gani Müjde, "Öncelikle yol arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum. Başta eşim olmak üzere. Eşim her zaman yanımda oldu. Bana mizahı tanıtan, birlikte kısa da olsa aynı dergide çalışma fırsatı veren Aziz Nesin'e de, sinemada Ertem Eğilmez, sinema okulundaki hocalarım Metin Erksan, Lütfü Akat ve adını sayamadığım tüm hocalarıma sizlerin önünde teşekkür etmek istiyorum" dedi.

Sinema oyuncusu Perihan Savaş Festivalin "Aziz Nesin Emek Ödülüne" layık görüldü. Ödülünü Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan alan Savaş, " Herkese saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum. Bu gece benim için çok değerli. Eğer tiyatroyu da sayarsak 60 yıldır bu işin içerisindeyim. Şuan da 65 yaşındayım. Özellikle Aziz Nesin ödülü olunca benim için apayrı bir yeri var. Ben Ankara Film Festivalinde, 1992 yılında jüriydim. Ankara Film Festivali o günden beri gelişerek ve büyüyerek çok güzel bir yere geldi. Böyle bir ödülü Mansur Yavaş'tan almak ayrıca bir onur. Mansur Bey'e de teşekkür ediyorum" diye konuştu.

5-12 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek olan festivalin film gösterimleri Kızılay Büyülü Fener Sineması'nda olacak. Festivalde film gösterimleri Covid-19 için gerekli tüm önlemler alınarak gerçekleşecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Kültür Sanat

Film Festivali Mansur Yavaş Aziz Nesin Ankara Haberler

Tebliğ yapanlara vatandaştan tepki: Namazdan milleti soğuttunuz, defolun

Tebliğ yapanlara vatandaştan tepki: Namazdan milleti soğuttunuz, defolun

Seçime de toplantıya da damga vurdular! Vekillerin emekli için istediği zam oranı AK Parti'yi karıştırdı

Seçime de toplantıya da damga vurdular! Vekillerin emekli için istediği zam oranı AK Parti'yi karıştırdı

Brezilya'dan ithal edilen 27 bin angus dev gemiyle Türkiye'ye getirildi

Brezilya'dan ithal edilen 27 bin angus dev gemiyle Türkiye'ye getirildi

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 25 Mayıs Cumartesi Steam sorun mu var? Galatasaray'da seçim ne zaman, seçim bugün mü? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Yeni eğitim müfredatı onaylandı mı? Talim ve Terbiye Kurulu müfredatı onayladı mı? 25-26 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 25-26 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #128680 25-26 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25-26 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar #128240 25-26 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! KPSS sınav yerleri ne zaman açıklanacak 2024? #128196 25-26 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Gaddar ne zaman final yapacak? #129300 #128250 25 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Meclis'e gelmesi beklenen düzenleme Erbakan'ı küplere bindirdi: Biz sokak hayvanlarının uyutulmasına karşıyız

Meclis'e gelmesi beklenen düzenleme Erbakan'ı küplere bindirdi: Biz sokak hayvanlarının uyutulmasına karşıyız

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title