Haberler

MoonPay'den Stand With Crypto'ya 1 Milyon Dolarlık Destek

Güncelleme:

Kripto ödemeleri altyapı firması MoonPay, Coinbase tarafından desteklenen Stand With Crypto siyasi eylem komitesine 1 milyon dolar bağışladı. Amerika Birleşik Devletleri'nde kripto para politikalarının şekillendirilmesine yönelik önemli bir adım olarak görülen bu bağış, sektörde büyük yankı uyandırdı. Stand With Crypto'nun hedefi, ABD'de kripto para birimleri ile ilgili daha açık ve anlaşılır düzenlemelerin sağlanması yönünde çalışmalar yapmaktır.

Kripto ödemeleri altyapı firması MoonPay, Coinbase tarafından desteklenen Stand With Crypto siyasi eylem komitesine 1 milyon dolar bağışladı. Bu büyük finansal katkı, Amerika Birleşik Devletleri'nde kripto para politikalarının şekillendirilmesine yönelik önemli bir adım olarak görülüyor.

Kripto Dünyasında Yankı Uyandıran Büyük Bağış

Kripto ödeme altyapısı sağlayıcısı MoonPay, Coinbase tarafından kurulan siyasi eylem komitesi olan Stand With Crypto'ya 1 milyon dolar bağışta bulunduğunu duyurdu. Bu bilgi, MoonPay yetkilileri tarafından açıklandı.

Stand With Crypto, Amerika'daki iki partili ve kripto para birimi destekçisi politikacıları desteklemek amacıyla kurulmuş kâr amacı gütmeyen bir organizasyon olarak faaliyet gösteriyor. Grubun temel hedefi, ABD'de kripto para birimleri ile ilgili daha açık ve anlaşılır düzenlemelerin sağlanması yönünde çalışmalar yapmak olarak belirtiliyor.

MoonPay'in CEO'su Ivan Soto-Wright yaptığı açıklamada, "Bu yıl gerçekleşecek seçimler, sektörümüzün ABD'deki geleceğini şekillendirecek çok önemli bir dönüm noktası. İnovasyonu herkes için olumlu yönde ilerletecek kuruluşların yanında olmak bizim görevimiz. Stand With Crypto ile birlikte sektörümüz için açık ve etkili bir düzenleyici çerçeve oluşturmayı hedefleyen yetkilileri destekliyoruz." dedi.

Coinbase, Ağustos 2023'te Stand With Crypto'yu hayata geçirdi ve grup, kendi siyasi eylem komitesini 10 Mayıs 2024'te duyurdu.

2024 seçimlerine doğru kripto para birimleri, seçimlerin henüz aylar öncesinde, önemli bir konu olarak öne çıkıyor. İş insanı Mark Cuban, sosyal medya platformu X (eski adıyla Twitter) üzerinden yaptığı açıklamada, kripto para biriminin özellikle genç ve bağımsız seçmenler için önemli bir konu olduğunu belirtti. Cuban, "Kripto para birimi seçmenleri, bu seçim döneminde seslerini duyuracaklar. Eğer Joe Biden başkanlık seçimini kaybederse, bu durumun bir kısmı Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu Başkanı Gary Gensler'in uyguladığı kripto para düzenlemelerinden kaynaklanabilir." ifadelerini kullandı. Cuban, Kongre'nin Biden'ı desteklemek için kripto para birimine özel düzenlemeler getirebileceğini veya düzenlemeyi Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu'na (CFTC) devredebileceğini de öne sürdü.

Son olarak eski ABD Başkanı ve şu anki Cumhuriyetçi başkan adayı Donald Trump, kampanyasında kripto para kabul edeceğini açıkladı. Hem Biden hem de Trump çevresinde toplanan meme kripto para birimleri, Mayıs ayının başlarında değer kazandı.

Kaynak: Haberler.com / Kripto

Amerika Birleşik Devletleri Kripto Para Kripto Yatırım Kripto Haberler

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

Bakmadan Geçme

Ethereum EFT onayı ne zaman, onay gerçekleşti mi? Polis tayinleri ne zaman 2024? #129300 Galatasaray seçimi ne zaman, yarın mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 24 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 24 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 24 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 24 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 24 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 24 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 24 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 24 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde kimler var? İşte Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu!
İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title