Haberler

Koyuncu'dan Başkan Günkan'a Ziyaret

Malatya merkez ilçe Battalgazi belediye başkanı Selahattin Gürkan, “Malatya’nın büyük şehir olması nedeniyle merkez ilçe konumuna gelen Battalgazi’de hizmetlerin sekteye uğramaması için çaba göstereceğiz” dedi.

Malatya merkez ilçe Battalgazi belediye başkanı Selahattin Gürkan, " Malatya'nın büyük şehir olması nedeniyle merkez ilçe konumuna gelen Battalgazi'de hizmetlerin sekteye uğramaması için çaba göstereceğiz" dedi.

Türkiye Gazetesi Malatya Bölge Temsilcisi Celal Koyuncu, Battalgazi belediye başkanı Selahattin Gürkan'a 'hayırlı olsun' ziyareti gerçekleştirdi.

İlçede 3'ncü dönem belediye başkanlığını kazanan AK Parti adayı Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, ziyarette yaptığı konuşmada, "Malatya'nın büyük şehir olması nedeniyle merkez ilçe konumuna gelen Battalgazi'de öncelikle yeniden yapılama süreci yaşıyoruz. Çünkü, ilçeye bağlı beldeler kapanıp, merkez ilçe belediyesine mahalle olarak bağlananlar var. Merkez ilçe Battalgazi nüfusu 300 bin dolayında. Birçok il'den daha fazla nüfusa sahip olduk. Bir yandan büyük şehrin yapacağı hizmetler var, diğer yandan, Malatya'nın büyük şehir olması nedeniyle merkez ilçe konumuna gelen Battalgazi ilçe belediyesinin yapacağı hizmetler var. Büyük şehir belediyesi ile birlikte koordineli şekilde hizmetlerin sekteye uğramaması için çaba göstereceğiz. Yeniden yapılanma sürecinde bir yandan da hizmet götürmek mecburiyetindeyiz" ifadelerini kullandı.

30 Mart yerel seçiminde yüzde 72 gibi Battalgazi'ye yakışır oy aldıklarını ve Türkiye genelinde rekor sayılabilecek teveccühe layık olmak için çaba göstereceklerini söyleyen Gürkan, "37 meclis üyemizden 36'sı AK Parti'den belediye meclis üyesi yapan vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Vatandaşımız görevini en güzel şekilde yerine getirdi. Bundan sonra görev bize düşüyor. Güzel hizmetler sunarak verilen oyun karşılığını yerine getirmemiz temel dileğimizdir" şeklinde konuştu.

Türkiye Gazetesi Malatya Bölge Temsilcisi Celal Koyuncu ise, "Güzel hizmetlerin her zaman yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Ülkemiz adına taşı taş üstüne koyan herkesin başımız üzerinde yeri vardır. Biz ülkemizden yanayız. Ülke çatıdır. Çatı çöktü mü herkes, her şey altında kalır. Bu sebeple ülke çatısının kalmalı zamımdır" diyerek, Başkan Gürkan'a başarılarının devamını diledi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selahattin Gürkan Celal Koyuncu Battalgazi Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title